Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év várakozás hosszú idö?
ma 18:59
ő 16 volt én 18 és már nem voltam szüz.
apám, Te teljesen letaglóztál
ekkora akaraterőt!. És emellett sosem volt semmi kicsapongás? ááhh beszarás. És legalább megérte, és szeret, együtt vagytok még, vagy jól átb+szta a fejed?
ma 19:05
Nem csaltam meg,szerintem ő sem,megérte amúgy,de v hogy ő mégis mást választott,túlságosan komoly voltam neki,nem is csoda,hissz 4 évig nem hinném hogy rosszfiúk vártak volna,igy gondolom akkor csak jófiú lehetek..
Hosszú, de nem egyedi eset.
Én a barátnőmet 4 éve ismertem meg, korunk miatt nem engedték a szüleink, hogy találkozzunk (14-5 évesek voltunk), eleve, sajnos szerintük a neten csak gonosz szakállas pedofilok vannak. Pff. És nem akartunk rebelliskedni, megszökni, kicsit féltünk is, mert nem igazán volt körülöttünk elfogadó szülő, testvér, tanár, stb. Így beszélgettünk tovább, e-maileztünk, MSN-eztünk, kamera-mikrofon, mobilozás...
Aztán nyáron láttuk egymást először, és még utána eltelt pár hónap.
Jó, tudom, ez most jajdesz.r példa ám, két lány... de az Időre tökéletes illusztráció.
Lehet, hogy egyesek szerint hosszú idő, elmondanak mindennek, de az számít, neked, nektek jó-e így. Szerintem igen. Na és akkor? Minden jót! :)
18/L
[00.27-es vagyok]
Ja, most olvasom, mi történt.
Ha így van, ahogy mondod, büszke lehetsz magadra, és én is rád. Hasonlattal élve... tenyeredben nyílt ki egy rózsabimbó. Remek Kertész vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!