Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád a véleményed a szerelmemnek karácsonyra szánt ajándékomról?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élünk, messze van nagyon, tehát nem bizti, hogy találkozunk, ezért küldeni fogom neki, 2 hónapja vagyunk együtt, és karácsonyra jó ajándék lenne szerinted, egy én általam festett kép a kedvenc állatáról, nagy dezert és szerelmes levél hozzá. Vagy mit adjak még neki? Kérek valakit segítsen, teljesen tanácstalan vagyok.2010. nov. 20. 11:46
1/9 anonim válasza:
Ha tudnám, mi az a dezert, az nem volna kis segítség...
3/9 A kérdező kommentje:
bocsi, bonbon magyarul
2010. nov. 20. 11:59
4/9 Tinker Bell válasza:
???
Bevallom én sem tudom, hogy miről beszélsz, de utána néztem, és még mindig ott vagyok, mintha nem tettem volna semmit az érdekedben.
Így sajnos nehéz lesz neked segíteni....
5/9 Tinker Bell válasza:
Jahhhh, hogy úgy!
Hát, ha postával akarod eljuttatni neki, akkor ezek nem túl jó választások....
Alapból nem bíznék képet a Magyar Királyi Postára, bonbont meg mégannyira sem...
6/9 A kérdező kommentje:
köszi, de nem MO-ról küldeném
2010. nov. 20. 12:14
7/9 anonim válasza:
Szerintem egy csokinál nagyobb ajándék lenne, ha váratlanul beállítanál hozzá és a nyakába ugranál karácsonykor.
8/9 anonim válasza:
sztem meg tökéletes ajándék:)
gondolom szlovákiában élsz, ott nevezik így a bonbon-t :D
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, olyan aranyosak vagytok, hidd el kedves válaszoló, én is inkább betoppannék hozzá, de valahogy az sajnos nem fog összejönni, és kedves utolsó, igen Szlovákiából vagyok, jól kiismertél :)
2010. nov. 21. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!