Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életem szerelme bevallotta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem szerelme bevallotta, hogy meleg? L/22

Figyelt kérdés
több mint 1 éve vagyunk együtt... nem is tudom hogy írjam le... az elején minden olyan jó volt, együtt voltunk, szerettük egymást, megbíztunk egymásban, mindigis éreztem azonban hogy a sex valamiért neki nem ment olyan jól, folyton kérdeztem is, hogy mi a baj, miért nem tud ellazulni és, ha bármi van amit tehetek érte az ágyban, hogy ő is ugyanúgy élvezze megtenném...ezután észrevehetően színlelte, nemis tudom mit gondoltam, hogy nem beszéltem vele erről olyan sokszor... teltek a hónapok és ma történt valami ami egyszerűen olyan mint mintha tőrt döftek volna belém. zavart volt, kérdeztem hogy mi a baj, erre folyton csak azt kérdezgette, hogy biztosan megbízhat-e bennem, hogy elmondhat-e egy nagy titkot és, hogy ezt senkinek ne adjam ki... (ide is azért írok mert anonim az egész, jól is jön most) addig-addig fűztem mígnem kimondta, :-én a fiúkat szeretem . lefagytam, megkérdeztem hogy ez nem csak egy rossz vicc, de mondta hogy ez így igaz... le kellett ülnöm az ágyamra, hirtelen azt sem tudtam mit csináljak, sírjak vagy nevessek, csak ültem és néztem ki a fejemből, közben meg leperegtek azok a képek amikor együtt sétálgattunk kézenfogva,a boldog pillanatok, és most... ő életem szerelme, nem tudom mit csináljak most?, kérdeztem hogy most a szüleinek így mit mond, mert annyira boldogok voltak hogy van egy stabil kapcsolata, aztmondta el mondja az igazat, bármi is lesz. mondtam hogy hozzám bármikor jöhet én itt vagyok... de azthiszem összetörtem. nem tudok sírni, pedig akarok, de nem megy... egyszerűen nem tudom felfogni ezt az egészet.... mihez kedjek most?
2010. nov. 19. 21:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

Jó, pontozzatok le, pedig van aki meleg volt, és már heteró.

Nem kell elhinni, nekem mindegy.

2010. nov. 25. 18:26
 32/33 anonim ***** válasza:
Ő akkor soha nem volt meleg! Ha fogalmad sincs a szexualitásról akkor ne szólj bele egy ilyen témába!
2010. nov. 25. 19:25
 33/33 anonim ***** válasza:
78%

Na ez a sok agyas hozzászólás...(kivéve néhányat)

Az senkinek nem jut eszébe, hogy esetleg a srác bi és mondjuk a lányokhoz is vonzódik és tényleg érzett/érez is valamit?!?!?!

Miért kell már egyből rosszat feltételezni róla tényleg? azért mert el metre mondani hogy meleg?

"Hagyd ott, rúgj bele még, ezaz...ne is próbáld megérteni"

Mindenhol ez megy. Ku***ára unalmas.

Szerintem jól tetted amit akkor mondtál neki. És az, hogy a testi kapcsolat nem működött attól még szerethetett/szerethet belül.

Ennyi erővel aki pl impotens és emiatt nem tudja megadni a barátnőjének amit szeretne már nem is lehet szerelmes? Akkor most ők is szakítsanak stb?...Így is elég sok kapcsolat megy tönkre, nem kell fokozni.

Annyira "bírom" mikor olyanok írnak akik nem hogy megoldást, segítséget nyújtanának, vagy az egyikbe vagy a másikba rúgnak.

Én még egyszer azt mondom, nagyon megértő voltál vele és emberi. Nyilván sokkolt a dolog, de ha belegondolsz ő is szeret ha ezt el merte mondani. Bár nem az elején mert félt ő is. És talán reménykedett, hogy megváltozik és minden teljes lehet.

Nem lehetett könnyű érezhető, hogy mindkettőtöknek nagyon nehéz.

A legjobb mégis ha külön váltok, de a barátság megmarad.

Te ha megőrzöd a titkot és mellette kitartasz igaz barátja vagy. Ő meg, hogy el merte mondani neked szintén az.

Gondolj bele hány ilyen igazi barátod van még?

A legjobbakat.

F/26

2010. nov. 26. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!