Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelme bevallotta, hogy meleg? L/22
Jó, pontozzatok le, pedig van aki meleg volt, és már heteró.
Nem kell elhinni, nekem mindegy.
Na ez a sok agyas hozzászólás...(kivéve néhányat)
Az senkinek nem jut eszébe, hogy esetleg a srác bi és mondjuk a lányokhoz is vonzódik és tényleg érzett/érez is valamit?!?!?!
Miért kell már egyből rosszat feltételezni róla tényleg? azért mert el metre mondani hogy meleg?
"Hagyd ott, rúgj bele még, ezaz...ne is próbáld megérteni"
Mindenhol ez megy. Ku***ára unalmas.
Szerintem jól tetted amit akkor mondtál neki. És az, hogy a testi kapcsolat nem működött attól még szerethetett/szerethet belül.
Ennyi erővel aki pl impotens és emiatt nem tudja megadni a barátnőjének amit szeretne már nem is lehet szerelmes? Akkor most ők is szakítsanak stb?...Így is elég sok kapcsolat megy tönkre, nem kell fokozni.
Annyira "bírom" mikor olyanok írnak akik nem hogy megoldást, segítséget nyújtanának, vagy az egyikbe vagy a másikba rúgnak.
Én még egyszer azt mondom, nagyon megértő voltál vele és emberi. Nyilván sokkolt a dolog, de ha belegondolsz ő is szeret ha ezt el merte mondani. Bár nem az elején mert félt ő is. És talán reménykedett, hogy megváltozik és minden teljes lehet.
Nem lehetett könnyű érezhető, hogy mindkettőtöknek nagyon nehéz.
A legjobb mégis ha külön váltok, de a barátság megmarad.
Te ha megőrzöd a titkot és mellette kitartasz igaz barátja vagy. Ő meg, hogy el merte mondani neked szintén az.
Gondolj bele hány ilyen igazi barátod van még?
A legjobbakat.
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!