Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelme bevallotta, hogy meleg? L/22
Igen, igen. Ez egy tökéletes szituáció, amit lehet a homofóbok orra alá nyomni.
Itt az eredménye a társadalmi elnyomásnak, meg a sok hülye "próbáltad már lánnyal?/próbáld ki lánnyal!"
Ha felvállalja az a baj, ha nem vállalja az a baj, ha nem hirdeti (azaz senki nem tud róla) és úgy éli meg a szexualitását az a baj...
Hát először is szerintem ne erőltessétek a család előtti coming out-ot. Ideiglenesen szakítsd meg vele a kapcsolatot, hogy helyre tudd magadban hozni a dolgokat. Majd valami közös dolgot kitaláltok, hogy ne tűnjön fel a szülőknek.
akkor hozzuk össze az exeinket, mostmár a te barátod is ec, mert ő róla is kiderült, hogy a fiúkat is szereti, szóval bi. úgy ott hagytam mint a franc..... Persze ő titkolta a világ elől, de a sors keze, hogy kiderült és rájöttem.
hagyd ott, szánalmas szemét, hogy eddig veled volt és kihasznált
GONDOLKOZZ EL, HOGY SZERINTED SZERETETT Ő VALAHA???? CSAK EGY ESZKÖZ VOLTÁL, HOGY MEGTUDJA SAJÁT MAGÁRÓL, HOGY MOST HÁNYADÁN IS ÁLL...
Utolsó!
Tisztázzuk! Attól, hogy egy meleg összejön egy lánnyal még nem lesz biszexuális! Téged is belekényszeríthet mondjuk a pasid egy hármasba, ahol egy lányt kell csókolnod, mert a pasidat ezt izgalomba hozza ettől te nem leszel leszbikus.
Kérdező!
Sajnos így jártál. A melegek többsége amúgy se olyan, akiről meg lehetne állapítani, hogy meleg. Sőt! Esetedben is látszik, hogy akár szexuálisan is együtt tudnak lenni egy lánnyal... bár az nem a legjobb.
Először is ne hibáztasd magad, s szerintem időt kellene magadnak adnod, hogy ezt feldolgozd. Addig jegelni kellene a szülők előtti Coming Out-ot is.
Nem lennék egyikőtök helyében sem. Mai napig tisztára emlékszem, amikor középiskolába mentem. Nagy volt a nyomás, ezért amikor megkérdezték, hogy x tetszik-e nekem és járnék-e vele én zavarodottságomban (és a befogadás iránti vágyam miatt is) igent mondtam. Bár már akkor tudtam, hogy meleg vagyok, s nagyon nagy szerencsém volt, hogy a lány zavarba jött és nemet mondott... mert én belementem volna... :S
00:25
Te nem vagy komplett, már bocsi.
mi az, h a párom "belekényszerít?" ???????
ha nincsen bennem hajlandóság a dologra, akkor nem tud belekényszeríteni semmibe, mert NEM AKAROM,
ha megteszem, az már jelent valamit
pl. hogy izgalomba hoz a saját nemem
ami azt jelenti, hogy bi lennék
szóval egyáltalán nem értek veled egyet. semmivel nem tudsz meggyőzni.
szép napot!
ma 01:39
Mi lenne, ha értenéd is amit mondanék?
Nem egy olyan lány ismerősöm van, akiben annyi leszbikus/biszexuális hajlam van, mint halottban az élet. De voltak lánnyal, hogy a barátjuk kedvére tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!