Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életem szerelme bevallotta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem szerelme bevallotta, hogy meleg? L/22

Figyelt kérdés
több mint 1 éve vagyunk együtt... nem is tudom hogy írjam le... az elején minden olyan jó volt, együtt voltunk, szerettük egymást, megbíztunk egymásban, mindigis éreztem azonban hogy a sex valamiért neki nem ment olyan jól, folyton kérdeztem is, hogy mi a baj, miért nem tud ellazulni és, ha bármi van amit tehetek érte az ágyban, hogy ő is ugyanúgy élvezze megtenném...ezután észrevehetően színlelte, nemis tudom mit gondoltam, hogy nem beszéltem vele erről olyan sokszor... teltek a hónapok és ma történt valami ami egyszerűen olyan mint mintha tőrt döftek volna belém. zavart volt, kérdeztem hogy mi a baj, erre folyton csak azt kérdezgette, hogy biztosan megbízhat-e bennem, hogy elmondhat-e egy nagy titkot és, hogy ezt senkinek ne adjam ki... (ide is azért írok mert anonim az egész, jól is jön most) addig-addig fűztem mígnem kimondta, :-én a fiúkat szeretem . lefagytam, megkérdeztem hogy ez nem csak egy rossz vicc, de mondta hogy ez így igaz... le kellett ülnöm az ágyamra, hirtelen azt sem tudtam mit csináljak, sírjak vagy nevessek, csak ültem és néztem ki a fejemből, közben meg leperegtek azok a képek amikor együtt sétálgattunk kézenfogva,a boldog pillanatok, és most... ő életem szerelme, nem tudom mit csináljak most?, kérdeztem hogy most a szüleinek így mit mond, mert annyira boldogok voltak hogy van egy stabil kapcsolata, aztmondta el mondja az igazat, bármi is lesz. mondtam hogy hozzám bármikor jöhet én itt vagyok... de azthiszem összetörtem. nem tudok sírni, pedig akarok, de nem megy... egyszerűen nem tudom felfogni ezt az egészet.... mihez kedjek most?
2010. nov. 19. 21:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
58%

Igen, igen. Ez egy tökéletes szituáció, amit lehet a homofóbok orra alá nyomni.

Itt az eredménye a társadalmi elnyomásnak, meg a sok hülye "próbáltad már lánnyal?/próbáld ki lánnyal!"

Ha felvállalja az a baj, ha nem vállalja az a baj, ha nem hirdeti (azaz senki nem tud róla) és úgy éli meg a szexualitását az a baj...

Hát először is szerintem ne erőltessétek a család előtti coming out-ot. Ideiglenesen szakítsd meg vele a kapcsolatot, hogy helyre tudd magadban hozni a dolgokat. Majd valami közös dolgot kitaláltok, hogy ne tűnjön fel a szülőknek.

2010. nov. 19. 22:56
 12/33 anonim ***** válasza:
9%
Ebből is csak az derül ki, hogy a csajok a melegekhez vonzódnak, szarügy de az helyzet... Na most én nem akarok vádaskodni, de ha vkivel 1éven keresztül együtt vagy és nem veszed rajta észre, hogy meleg akkor megis érdemled, hogy igy járj. A tagot meg nincs miért hibáztatni, lényegében ő csak megakart felelni egy olyan társadalomnak, amelynek más értékrendje van mint neki, és ez rengeteg más élethelyzetben előfordulhat velünk. Egy egyszerűbb példaként vegyük a családodat a társadalomnak: a szüleid egyetemet végeztek, ezért elvárják tőled, hogy teis ugyanezt tedd, sőt természetesnek veszik,köteleznek, te persze nem akarod, de mégis beleméssz amig birod csinálod, azután másodéven lehet tele lesz a tököd vele és otthagyod, na most emiatt te vagy a feketebárány, mindezt csak azért mert kötelezve voltál arra amit eleve nem akartál!!!??? ez most lehet kicsit furcsa példa volt, de sztem ha segiteni akarsz rajta, maradjatok barátok, ha vmi gondja van adj tanácsot neki, de ez neazt jelentse, hogy egésznap együtt kell lógj vele...
2010. nov. 19. 23:22
 13/33 anonim ***** válasza:
70%

akkor hozzuk össze az exeinket, mostmár a te barátod is ec, mert ő róla is kiderült, hogy a fiúkat is szereti, szóval bi. úgy ott hagytam mint a franc..... Persze ő titkolta a világ elől, de a sors keze, hogy kiderült és rájöttem.

hagyd ott, szánalmas szemét, hogy eddig veled volt és kihasznált

GONDOLKOZZ EL, HOGY SZERINTED SZERETETT Ő VALAHA???? CSAK EGY ESZKÖZ VOLTÁL, HOGY MEGTUDJA SAJÁT MAGÁRÓL, HOGY MOST HÁNYADÁN IS ÁLL...

2010. nov. 19. 23:53
 14/33 anonim ***** válasza:
ec=ex
2010. nov. 19. 23:53
 15/33 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Tisztázzuk! Attól, hogy egy meleg összejön egy lánnyal még nem lesz biszexuális! Téged is belekényszeríthet mondjuk a pasid egy hármasba, ahol egy lányt kell csókolnod, mert a pasidat ezt izgalomba hozza ettől te nem leszel leszbikus.

Kérdező!

Sajnos így jártál. A melegek többsége amúgy se olyan, akiről meg lehetne állapítani, hogy meleg. Sőt! Esetedben is látszik, hogy akár szexuálisan is együtt tudnak lenni egy lánnyal... bár az nem a legjobb.

Először is ne hibáztasd magad, s szerintem időt kellene magadnak adnod, hogy ezt feldolgozd. Addig jegelni kellene a szülők előtti Coming Out-ot is.

Nem lennék egyikőtök helyében sem. Mai napig tisztára emlékszem, amikor középiskolába mentem. Nagy volt a nyomás, ezért amikor megkérdezték, hogy x tetszik-e nekem és járnék-e vele én zavarodottságomban (és a befogadás iránti vágyam miatt is) igent mondtam. Bár már akkor tudtam, hogy meleg vagyok, s nagyon nagy szerencsém volt, hogy a lány zavarba jött és nemet mondott... mert én belementem volna... :S

2010. nov. 20. 00:25
 16/33 anonim válasza:
Erre csak azzal tudok rákontrázi: apám az anyámnak 15 évnyi házasságban töltött együttlét után vallotta be,hogy meleg. Anyám egyszerű válasza az volt: ezen most meg kéne döbbenjek? Váljunk el, és kész. Én meg elmondom: leszbikus vagyok. Ilyen ürüggyel nem kell sokáig húzni a válópert...
2010. nov. 20. 00:38
 17/33 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ez nem semmi!

2010. nov. 20. 00:50
 18/33 anonim ***** válasza:
61%

00:25

Te nem vagy komplett, már bocsi.

mi az, h a párom "belekényszerít?" ???????

ha nincsen bennem hajlandóság a dologra, akkor nem tud belekényszeríteni semmibe, mert NEM AKAROM,

ha megteszem, az már jelent valamit

pl. hogy izgalomba hoz a saját nemem

ami azt jelenti, hogy bi lennék

szóval egyáltalán nem értek veled egyet. semmivel nem tudsz meggyőzni.

szép napot!

2010. nov. 20. 01:39
 19/33 anonim ***** válasza:
40%
ja és, ha egy meleg összejön egy lánnyal, az azt jelenti, hogy egy puha pö*s
2010. nov. 20. 01:40
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

ma 01:39

Mi lenne, ha értenéd is amit mondanék?

Nem egy olyan lány ismerősöm van, akiben annyi leszbikus/biszexuális hajlam van, mint halottban az élet. De voltak lánnyal, hogy a barátjuk kedvére tegyen.

2010. nov. 20. 02:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!