Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti összejönnétek olyan fiúval, aki idegbeteg, epilepsziás, skizofréniás és ember ölési hajlam is van benne?

Figyelt kérdés
Mit csinálnátok ha megtudnátok,hogy a barátotok ezekkel a problémákkal küzd??
2010. nov. 19. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

A "normális" embereknek is van elég bajuk, nem kell a nyakamba egy ilyen pasival együtt mégtöbb...

Nagyon de nagyon szerelmesnek kell lennem bele, hogy mindezeket elfogadjam és próbáljam segíteni... Persze ha alapból azzal jön oda hozzám a srác, hogy nézd, ezzel ezzel és ezzel a problémával küzdök, már sanszos hogy összejövök e vele, anélkül pedig beleszeretni valakibe lehetetlen (mert ugye nem tudjuk kiismerni egymást)

2010. nov. 19. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem látszott rajta, biztosan karbantartja.
2010. nov. 19. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha epilepsziás, akkor persze, arról nem tehet szegény, elég baj az, hogy beteg:(

Az idegbetegség meg sokféle lehet...A kettős személyiséget elég hatékonyan lehet gyógyítani pszichoterápiával, úgy tudom. Ember ölési hajlam meg, mint olyan...nincs. Bár én erről egyedi nézeteket vallok, hogy ép ésszel nem lehet megtenni. Ha valaki idáig jut, annak valami megszakadt a lelkében nagyon mélyen...

Szóval ha jó ember az illető, elirányítanám a megfelelő szakemberhez, közben lelkileg támogatnám. Az meg hogy "emberölési hajlam", gondolom elszólásokból, kijelentésekből derülne ki..akkor elbeszélgetnék vele, hogy miért gondolja így, az életéről, és megadnám neki azt a szeretetet, amit valszeg nem kapott meg...

2010. nov. 19. 22:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az idegbeteg jelzőt akár a páromra is lehetne használni, bár ne egy tomboló őrültet képzelj el. Nagyon rossz gyerekkora volt, verték, megalázták, most pedig teljesen árva. Tudtam, hogy sok a lelki gondja, de annyira nem fogtam fel, mit is jelent ez nála. Egy este összevesztünk, és nagyon felidegesítette magát. Remegett, ökölben volt a keze, járt a lába, a szemei vérben voltak, nem bírt nyugton ülni, az első embernek nekiment volna aki csak ránéz. Engem sosem bántana, de nagyon ijesztő volt, teljesen kifordult magából. Órákon át beszéltem hozzá, nyugtattam, ölelgettem, puszilgattam, 3-4 óra után nyugodott meg annyira, hogy az ökölbe szorított kezét végre elengedje, kinyújtsa az ujjait és meg fogja az én kezem. ( Teszem hozzá még így is nagyon erősen szorított, hulla fehér ujjaim lettek reggelre, és neki is) Fél éjszakát töltöttünk így, és csak sírtam tehetetlen dühömben. Aztán sikerült megnyugtatnom, és a mai napig nem bánom, hogy ő a párom. Szeret, ő is szeret, és szüksége van rám, nekem is rá. Kitartok mellette, és ha kell egy éjszakán át beszélek hozzá megnyugtató szavakat. Nálam egy kapcsolat jóban rosszban szól. Ez a rossz része, ezt is vállalom érte. Ő is ott van ha kell nekem. Ha szereted, légy mellette, járj vele a kezelésekre, ügyelj rá h szedje rendesen a gyógyszereit, próbálj neki minél több kikapcsolódást biztosítani, és éreztesd hogy szereted és elfogadod, mert ez segít a legtöbbet. Ne haragudj ha hosszú lett, kitartást neked! 21/L

2010. nov. 22. 17:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen szintű a betegség. Bár gondolom ha ide írtál, teljesen épeszűen, akkor nem vagy olyan beteg, hogy pszichiátrián kelljen kezelni és elmegyógyintézetben kelljen laknod... Mert azért ezeknek a betegségeknek van olyan formája is. Szóval ha gyógyszerekkel, kezelésekkel karban lehet tartani, és nincs túlzottan a genomodba beépülve (mivel ezeket a betegségeket elég sok genetikus tényező is befolyásolja...), akkor nem lenne semmi problémám. Ha igazán tudsz szeretni és normális párkapcsolatot lehet kialakítani, akkor miért ne? :)
2010. nov. 22. 17:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Az epilepsziáról nem tehetsz,ez egyáltalán nem kizáró ok egy normális lánynál.A többit pedig lehet,sőt KELL kezelni és nyilván van oka.Ha hosszú távon terveznék akkor nem beletörődnék,hanem segítenék neki!
2010. nov. 22. 17:40
 17/18 kepeslap1 válasza:
Tudjátok azoknak akik azt írták, hogy epilepsziással vagy idegbeteggel nem jönne össze azt írom, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe. Mert bárki kerülhet bármikor az idegosztályra, v esetleg fejsérüléssel lehet epilepsziás, vagy egyéb ok miatt. Amikor az összes addigi barátja elfordulna tőle emiatt akkor másképpen gondolkozna. Vagy ha esetleg lenne egy epilepsziás babája akit élete során mindenhonnan kiközösítenek, esélye nincs a munkához, mert a munkáltatók nem válalják a felelőséget vagy anyaként látja szenvedni a gyermekét egy epilepsziás nagyroham után mikor nem tud beszélni, enni csak hidegvizet inni akkor mindegyőtök másképpen gondolkodna. Sajnos tapasztalatból mondom.
2012. dec. 25. 14:38
 18/18 anonim válasza:
Én VICCEN KÍVÜL pont, hogy szeretem az ilyen embereket. Mármint.. Ha kezelhető annyira, hogy komolyabb gondot ne okozzon akkor minden rendben szerintem.. Bennem is van emberölési hajlam a pszichológus szerint (néha szerintem is.xD) és még kijárhatok az utcára, és a szeretteimet soha nem tudnám bántani még akkor sem ha felhúznak.. Meg volt egy ilyen barátnőm, Ő is idegbeteg skizo volt, meg emberölési hajlama volt, de mikor összevesztünk (szarkavarás miatt), akkor saját magát akarta kinyírni nem engem.. De szerencsére már jobban van idegileg, és új barátokat is talált..:) Szerintem az ilyen emberek sokkal normálisabbak.. De az a baj, hogy ha az ilyen embereket még jobban kitagadják, akkor már tényleg embert fognak ölni.. Ezeket nem gyógyszerekkel lehet leginkább kezelni, hanem törődéssel és szeretettel...
2013. júl. 4. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!