Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom megmondani neki, hogy vége?
Figyelt kérdés
Évekig szerettem nagyon a páromat ezzel ellentétben ő hol szeretett hol nem, hol együtt voltunk hol nem, most újra együtt vagyunk, de már nem olyan mint régen ez az egész, elég sokat "szenvedtem" mielőtt most újra egy párt alkotunk, de mégsem az igazi, és azt kell mondjam úgy érzem becsapom. És az agyam felfogja, hogy ez így nem jó, de mégsem vagyok képes megmondani neki. Nem kapcsolatfüggő vagyok, mert nagyon jól elvagyok én egyedül is, jelen pillanatban azt tartanám a legjobbnak, de mégsem tudom megmondani neki2010. nov. 19. 18:28
1/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha kicsit össze-vissza de egyenlőre még az agyam is ebben az állapotban van
2010. nov. 19. 18:29
2/11 anonim válasza:
Most mit mondjak? Mert nyuszi vagy. :) Félsz a következményektől. Vegyél erőt magadon, szerintem sürgősen. :)
3/11 A kérdező kommentje:
Igyekszem, csak amire rávettem volna magamat a dologra, most hirtelen nagy fordulatot vett az egész ember, és nem tudom mire vélni, hogy mi történhetett
2010. nov. 19. 18:32
4/11 anonim válasza:
Szia!
Ha szereted még akkor menj el vele beszélgetni, ha nem akkor akkor is. Mindent mondj el neki amit érzel és ami bánt. Ha nem változik akkor szakíts vele! De nem kell bénázni, hanem határozott légy (gondolom hogy nehéz) de erősnek kell lenni! :)
5/11 anonim válasza:
te hozzá ragaszkodsz... el kell engedned, de ezt te is tudod. tudom miylen érzés, én is nem rég jöttem ki egy ilyenből. Állj a sarkadra, mondd hoyg vége, és ne tántorogj vissza mert megérzik ha bizonytalan vagy. Mond ki, és utána ne találkozz vele egy jó ideig... nehéz lesz, de megéri.
6/11 anonim válasza:
Nem akar elveszíteni. De szeretni nem szeret téged. Ennyi.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma megpróbálok vele beszélni, bár tudom, hogy érzi, hogy nincsen minden rendben, mert utalt már rá
2010. nov. 19. 18:38
8/11 anonim válasza:
:) Naa szuper ez a beszéd! A lényeg hogy nem kell halogatni. Minél hamarabb tedd meg! és csak azt mondd amit érzel.
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, csak még össze kell szednem, mert hát nem lesz egyszerű, de nem tudom megfogja e érteni, mert hát jelen pillanatban mintha mindketten másképp állnánk hozzá ehhez az egészhez, de lehet hogy csak az kellene, hogy kicsit egyedül legyek, akkor talán minden letisztulna, hogy csak ragaszkodás e még az amit érzek, vagy annál komolyabb
2010. nov. 19. 18:52
10/11 anonim válasza:
Talán tényleg egyedül kéne lenned kicsit és neki is. Létezik ilyen másoknál is hogy kicsit pihen a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!