Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromék lakása sokkal szebb és sokkal szebben be van rendezve mint a miénk. Mit tegyek h emiatt ne legyen kisebbségi érzésem?
mindketten panelban lakunk a családunkkal,egyszer felhívott hozzájuk filmet nézni...az ő lakásuk sokkal szebben be van rendezve,és félek magunkhoz felhívni,mert mi nem vagyunk olyan gazdagok,szüleim elváltak kb 2 hónapja el kellett költöznünk anyummal és 2 öcsémmel családiból panelba.ráadásul az is nagyon feszélyezett h amikor ott voltam a barátoméknál folyton kajával,sok chipsel meg üdítőkkel kínálgatott(és látszott rajta h furcsának tartja h nem eszem iszom egyfolytában)
attól tartok ha felhívnám magunkhoz ezt nem tudnám viszonozni,mert mi nem tudjuk megengedni h tele legyünk űdítőkkel chipsel és sajnos nincs mindig tele a hűtő se:S így is elég nehezen jövünk ki egy hónapban 1 fizetésből:S
de előbb utóbb muszáj lesz felhívnom hozzánk,mert az se módszer h állandóan náluk lennénk.meg ha fel is hívnám akkor is mit tudnánk itt csinálni??!
nekik rengeteg filmük van,nekünk alig van pár,meg filmtéren elég válogatós,szóval a filmnézés is kilőve...nyáron sokkal egyszerűbb lenne programokat szervezni h ne kelljen sokat otthon lenni,de a hidegben milyen programokat lehetne kitalálni?
szóval emiatt most kicsit el vagyok keseredve:S nagyon szeretjük egymást,de ez valahogy zavaró számomra:S:(
Nekem van egy barátnőm és sokkal jobb az anyagi helyzetük.
Nagyobb lakás, megvan mindenük és én meg az ellentétük.
De ahogy írtad a végén, szeretitek egymást, ha tényleg így van ne aggódj. :))) Én is fostam hogy fel kell hoznom ide, de amit az előttem szóló mondott nem nézte a házunkat, meg semmit, hogy az anyagi helyzetünk rosszabb. El fogadott ahogy vagyok mert szeret és ahogy írtad nálatok is ez a szitu. Ne aggódj :)
ez nagyon is igaz!!!!
Ha szeretek egy lányt totál mindegy a környezet. Logikus hogy igényes lányt fogok megszeretni. Attól még lehet igényes lakásod ha kicsit kevesebb pénzetek van! :) Ne legyen kissebségi érzeted! Erős legyél (mint a bors) ;)
köszönöm:)
természetesen mindenkit felpontoztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!