Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy lány barát elengedése, felér egy
szakítással?
Miért kell elengedned egy lány barátod? Egyébként az embernek természetes, hogy fáj elengedni azt, akit kedvel. Másik megoldás, hogy többet érzel a lány iránt...
2010. nov. 19. 02:05
Az előző hozzászólóval ellentétben nem értek egyet azzal, hogy ehhez többet kell érezned a barátnőd iránt a sima barátságnál...
Azért fáj, mert ha tényleg igaz barátok vagytok - akkor ugyanúgy részesei vagytok egymás életének, mint a testvérek, vagy mint a párok. Azt, aki érzelmileg igazán közel áll hozzánk fájdalmas elengedni - és ennek legkevésbé sem a szexualitáshoz van köze.
Kedves első hozzászóló... te például csak a szexualitás miatt sajnáltad eddigi szakításaidat?
Nem hiszem...
2010. nov. 19. 03:35
Elárulom, ez fiúk közt is működik, csak persze "nem férfias" ezt beismerni. Ettől függetlenül én beismerem :)
2010. nov. 19. 05:29
Kedves második, jó lenne ha először olvasnál, s csak utána okoskodnál, és osztanád az észt. Írtam, hogy ha 2 ember kedveli egymást akkor természetes dolog. Azt csak másodlagos megoldásnak írtam, hogyha nem a barátság miatt fáj neki, akkor lehet többet érez, nem azt írtam, hogy csak az lehet. Jó lenne ha megtanulnád értelmezni a dolgokat, és nem kötekednél.
2010. nov. 19. 09:56
Ja igen, és nagyon hülye vagy tényleg, nem tudom honnan vettél ekkora baromságot, hogy nekem csak a szex miatt fájhat egy szakítás... Ki írt itt ilyent? Én biztos nem.
2010. nov. 19. 09:58
6/8 anonim válasza:
2010. nov. 19. 13:57
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos valamelyőtök fején találta a szöget...részemről kicsit több lett ez mint barátság..azt hiszem belezúgtam,ami azért sem túl jó mert van pasija a leányzónak,de sajnos olykor a szívnek nem könnyű megálljt parancsolni..és,hogy óvjam maga és az ő kapcsolatát,jobbnak találtam ha nem találkozunk többet,mert részemről nem tud őszintén,barátian működni a dolog. Így akármilyen nehéz volt is..tegnap elbúcsúztam a lánytól..ez van...nem valami kellemes,de ésszerű megoldásnak tűnt. Ami a tiszteleten alapszik. Ti,hogy látjátok? Jól döntöttem??? Köszi a válaszokat...Rendes tőletek,hogy időt szakítotok "Rám"..Bye..
Amennyiben tényleg nem tudtál volna barátként tekinteni rá jobb,hogy ezt tetted.
Amúgy tényleg nagyon szerelmes vagy,ha képes voltál a boldogsága miatt lemondani a tiédről :)
Remélem megtalálod a saját boldogságod is, sok sikert ;)
Nagyon édesnek találom, bár csak engem is ennyire szeretne valaki... :(
19L
2010. nov. 26. 13:14
Kapcsolódó kérdések: