Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megcsalt, szerintetek ez jogos volt tőlem?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok 2 éve vagyunk együtt, és a haverommal lefeküdt..el se akarta mondani csak láttam rajta, hogy baja van, és végül is elmondta, bőgött, hogy szeret de ezt nem hiszem el. Felhívtam utána a legjobb barátnőjét aki elmondta, hogy már 2 éve folyamatosan csal.legalább 13 pasival megcsalt, a csajnak azt mondtam, hogy tudom közben tőle tudtam meg. utána felhívtam az ex csajomat és lehordtam mindenféle szajhának, és még ő volt felháborodva, és elmondtam neki, hogy a barátnője elmondott mindent és most összevesztek, megérdemli egy ilyennek ne legyenek barátai. igazából nagyon megviselt nagyon rosszul érzem magam mert szerettem. ő 19 éves, én 22 :(2010. nov. 18. 12:20
11/19 anonim válasza:
ha férfi lennék úgy pofán b@sztam volna
a megcsalás a legundorítóbb szokás
12/19 A kérdező kommentje:
de ha lekeverek neki egyet utána meg én vagyok a szemét amiért bántottam... és akkor már senkit nem érdekelne hogy megcsalt
2010. nov. 18. 12:52
13/19 anonim válasza:
Szerintem jogos volt... Lehet, hogy még vissza akarná könyörögni magát, de én a helyedben nem adnék neki több esélyt. Ha szereted, akkor most nagyon rossz lehet neked, de szerintem keress mást, biztos nem ezt érdemled.
14/19 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem fogadnám vissza. minek hogy megint ugyanazt csinálja? nem is tudnék bízni benne. sajnos sokan engem okolnak, csak azt nem tudom miért. fogok keresni mást csak nagyon nehéz meg tényleg nagyon szerettem :( és 2 év azért két év
2010. nov. 18. 13:00
15/19 anonim válasza:
Van egy rosszabb a megcsalásnál: a megcsalás+feljelentés, majd rágalmazás kombó.
16/19 anonim válasza:
Én lány vagyok,de sztem is alap h kirúgtad. S valószínűleg ha egyszer előfordult volna mondanám,hogy beszéljétek meg. De ennek így már nincs értelme. (én sose csalnám meg a párom,hozzáteszem nem éltem át) De őt nem tudom megérteni,akkor miért volt veled,ha mindig kellett neki más is melléd? S te ebből nem vettél észre semmit?
17/19 anonim válasza:
Aki ennyi hapsival kavar össze-vissza annál akkor az a kérdés is felmerülhet hogy valójában téged csalt e meg másokkal vagy inkább másokat veled.
18/19 A kérdező kommentje:
ezt nem értem én se hogy akkor miért volt velem, inkább úgy szakított volna velem az jobb érzés lett volna. nem vettem észre megbíztam benne, vltak akik mondták, hogy szerintük megcsal de sose hittem el ő meg tagadta
biztos h nem velem csalt meg mást, én voltam az első barátja.
2010. nov. 18. 14:00
19/19 anonim válasza:
Az exed egy hatalmas rib*nc.Ne higgy neki, hazudik ha azt mondja hogy szeret.A haverod meg ennyit ér egy nagy kalap sz*r az az ember.Ne beszélj vele soha többet.Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!