Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Katolikus, biszexu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Katolikus, biszexuális pap vagyok, és beleszerettem egy nálam idősebb, nős pasiba. Nem tudom, feltárjam-e neki érzelmeimet?

Figyelt kérdés
Félek, hogy mit fog szólni. És attól, hogy majd ezért elitél.
2010. nov. 18. 10:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
4%
Átkozott libertínus vagy.Ajánlom elolvasásra neked De Sade Márkitól a Justine című könyvet.Abban a kollégáid egészen jól megoldják az ilyen fajta hajlamaikat.
2010. nov. 18. 10:54
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Kezdjük ott, hogy cölibátus. Magyarán úgysem élhetsz nemi életet, igaz? Akkor meg felesleges egyáltalában beszélni a szexuális beállítottságodról.

A másik meg, amit írtak korábban, a házasság "szentsége". Egy pap fejében hogyan fordulhat meg, hogy ez ellen vét? Nem értelek egyáltalán.

2010. nov. 18. 11:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Tömör válaszok:

- Ne tárd fel érzelmeidet;

- Hagyd ott az egyházat;

- Keress magadnak megfelelő párt (Nőt vagy Férfit);

- Sz*rd le mit mondanak mások;

2010. nov. 18. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

kamu vagy provokáció

továbbra is

2010. nov. 18. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyetlen olyan pap sincs a világon, aki ne lett volna szerelmes, kivéve, ha egy barlangban él egyedül - de akkor minek pap? -, és nem találkozik emberekkel. Ez teljesen normális, a kérdés az, hogy mit tart fontosabbnak és megéri-e feladni az eddigi hivatását.

Miután a férfi házas, ezért nem tartom helyesnek a vallomást, azt, hogy milyen nemről van szó, tulajdonképpen mindegy.

2010. nov. 18. 14:45
 16/20 anonim ***** válasza:
42%
te pap vagy! Istenbe vettet hited erősebb mint egy betegség. Amúgy szerintem ez bűn isten szeme előtt és nem kizárt hogy pap létedre a pokolba mész. De ami engem illet ez szinte biztos hogy fake kérdés és a többi becsületes papnak csinálod itt a lejáratókampányt. Szégyeld magad ha fake azért ha nem meg azért
2010. nov. 18. 14:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ,kamu -e a topic - de mondjuk hogy nem. Szerintem ha így érzel, inkább ne menj papnak. Keresztényi életet anélkül is élhet, hogy papnak menjél - esetleg elmehetsz civil hitoktatónak! Sok pap azért lesz homoszexuális, mert csak férfiak közt él, és szeretet, és szexhiányát egy férfira vetíti. Ez egy privát vélemény, de nagyon ellenzem a cölibátust. Az ember szexuális lény, ha ezt elfolytja, akkor mindenfajta deviancia, deformitás jöhet létre. Szerintem a szex nem bűn - Isten teremtette a vágyakat - nem az ördög!
2010. dec. 4. 10:36
 18/20 anonim ***** válasza:
9%
egy pap ilyet nem csináll, ugy hogy beszéllni se érdemes róla inkább undorító hogy ezzel a témával ércelődsz akárki is vagy teee teeeee rossz témát választottál egy nagy FAKE VAGY
2010. dec. 9. 23:42
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

Ez csak azért írtad ide h LEJÁRASD A KATOLIKUS EGYHÁZAT!!!

Kamu az egész!!!

2011. jan. 9. 16:07
 20/20 anonim ***** válasza:
KAMU
2016. jan. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!