Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Katolikus, biszexuális pap vagyok, és beleszerettem egy nálam idősebb, nős pasiba. Nem tudom, feltárjam-e neki érzelmeimet?
Kezdjük ott, hogy cölibátus. Magyarán úgysem élhetsz nemi életet, igaz? Akkor meg felesleges egyáltalában beszélni a szexuális beállítottságodról.
A másik meg, amit írtak korábban, a házasság "szentsége". Egy pap fejében hogyan fordulhat meg, hogy ez ellen vét? Nem értelek egyáltalán.
Tömör válaszok:
- Ne tárd fel érzelmeidet;
- Hagyd ott az egyházat;
- Keress magadnak megfelelő párt (Nőt vagy Férfit);
- Sz*rd le mit mondanak mások;
kamu vagy provokáció
továbbra is
Szerintem egyetlen olyan pap sincs a világon, aki ne lett volna szerelmes, kivéve, ha egy barlangban él egyedül - de akkor minek pap? -, és nem találkozik emberekkel. Ez teljesen normális, a kérdés az, hogy mit tart fontosabbnak és megéri-e feladni az eddigi hivatását.
Miután a férfi házas, ezért nem tartom helyesnek a vallomást, azt, hogy milyen nemről van szó, tulajdonképpen mindegy.
Ez csak azért írtad ide h LEJÁRASD A KATOLIKUS EGYHÁZAT!!!
Kamu az egész!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!