Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kivel lenne tobb eselyem? Kit valasszak? F0NT0S!
Hat surgosen valasztanom kellene h kitol mit akarok...leccy segitsetek!
1. fiu: hat mar kb ugy 3 eve ismerem ugy jobban...mindig is akartam tole valamit mert vonzodtam es vonzodok hozza csak ugy normlaisan soha nem jott oszze..de azert volt mar ez az koztunk...(pl smaci meg ienek), jol kijovunk amikor olyan idoszak van h CSAK baratok akkor is jol megertjuk egymas es megbizhato. 16 eves letere eleg komoly a gondolkodasa is. Mellettem lakik kb 2 utcara.
2. fiu: hat egy suliba jartam vele 4 evig de csak az utolso 2 evben beszeltunk. Vele is ugyanaz a helyzet, hogy ossze akartunk jonni de mindig kozbevagott valami. Most egy osztalyba kerultunk. Megkerte h uljek melle, de nehez eligazodni rajta van amikor rendes van amikor bunko. De olyan furan TUL nyomulos 1x 1x ugy erzem.
Vele az a baj hogy falun lakik es igy nehezebb megoldani a talalkozast.
Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek melyikkel lehetne normalisabb parkapcsolatot kialakitani?
Mindket srac ugyanugy tetszik kulsore.
Erdemes osztalytarsal barmit is elkezdni?
Koszy a valaszokat elore is...aki normalisan valaszol annak megy a felfele mutato kez...:D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!