Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg belém szeretett? Pont egy válófélben lévő 2 gyerekes apába?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok és van egy 20 éves lány. Rettentően szimpatikus, de nem vagyok belé szerelmes. 7 hónapja élek külön a feleségemtől lassan itt a válóper első felvonása a békítő. 4 hónapja van egy "barátnőm" (azért írom így mert nem tudom, hogy én képes leszek-e mostanában komolyabb kapcsolatot építeni) Annyiból áll a kapcsolatom ezzel a hölgyeménnyel, hogy lejár hozzám, filmet nézni, beszélgetni, együtt bulizunk, eljárunk moziba és igen van köztünk intimitás is. Szeretek vele lenni, de úgy érzem, hogy bántom azzal, ahogy mi vagyunk. Nemrég egy igen hosszadalmas sms-t kaptam tőle amiben taglalta, hogy ő szeret engem és nem tudja féken tartani az érzéseit és hogy ne legyen bűntudatom, mert ő szeret így velem lenni. Hogy ezért én nem vagyok hibás, hanem egyedül ő a hibás mégpedig azért mert belém szeretett. Vajon tényleg szerelmes lett belém ? Ha igen hogyan reagáljam le? Elfoghat még engem is a rózsaszín köd, vagy én már nem fogom tudni megszeretni annyira mint ő engem ?2010. nov. 16. 23:31
22/22 anonim válasza:
Nem értek egyet azzal, hogy nem kell mindig szerelmesnek lenni, ez hülyeség. enni is csak akkor eszünk ha éhesek vagyunk ! Kell, hogy szerelmes legyen az ember ,mert akkor boldog és teljes a kapcsolat, ha érzelmek hiányában megyünk bele, csak , hogy legyen valaki az lealacsonyítja a másikat, igenis meg kell várni azokat az érzéseket ami éltet egy kapcsolatot! Jól teszed ha szünetet tartasz míg rendeződnek benned a dolgok, ez így jó és így tisztességes.
Az pedig szerintem is hülyeség, hogy nem így ír egy elvált férfi, nem értem én sem az összefüggést!!Az elvált férfi is lehet értelmes!!!
Sok sikert neked a jövőben és kívánom, hogy megtaláld azt az embert akivel teljes kapcsolatban élhetsz, akit igazán akarsz majd és nem csak elviselsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!