Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg belém szeretett? Pont egy válófélben lévő 2 gyerekes apába?
ohh ohh ember!!! 31 éves vagy? Biztos? Azt gondoltam 12! És még két gyereked is van? Kitől várod a választ meg a megoldást? Ez most komoly kérdés? Ki éli az életed te vagy mi? Ki tudja a választ, hogy mit érzel a lány iránt belül? Te vagy én? Mit szórakozol azzal a lánnyal? Ha az ember kérdez, az már eleve nem jó!
Nagyon vigyázz magadra, mit teszel! Mert a kocka fordul! Mindig! Korrektség, az kell ide! Ha már érzelem nincs.
A 20 éves lány még nagyon fiatal és szerintem ez a fellángolás is el fog múlni a részéről. A kérdés az, hogy ő mit tud, így tudja a kapcsolatot ahogy nekünk leírtad vagy esetleg ígérsz neki valamit? Te nem hiszem , hogy beleszeretsz mert az igaz amit az egyik válaszoló leírt a csaj nem kihívás , ő a "rajongó", nem egyrangú partner. Én nem értem miért mész bele ilyen félmegoldásokba? Nincsenek barátaid akikkel elmehetsz ide-oda? Vagy sex nélkül nem bírod ki? Nekem az a véleményem, hogy a legkönnyebb utat választod és ha ilyen dolgokba belemész nem is érdemled meg a rózsaszín ködös, nagy érzéseket! (nem bántásból írom, de egy férfiban is legyen tartás, ne csak egy nőtől várjuk el ezt)
Akaratlanul is de játszol egy másik emberrel és ez nem jó. Ha barát akkor barát, ha szerelem akkor szerelem nem, miért kell ezt összekeverni? Kinek jó? Neki nem és az lenne a normál ha neked sem lenne jó és megvárnád, hogy akkor fekszel le valakivel ha az igazán érdekel! A lány nagyon megfog sérülni és annak csakis te leszel az oka mert te tiszta fejjel döntesz, őt viszik az érzelmek. Felnőtt férfi vagy, gondolkodj és cselekedj eszerint!
Tapasztalatból mondom, egy szerelmes huszonéves lány számára nincs olyan, hogy baráti szex. Csak olyan, hogy hátha belém szeret, ha sokat vagyok vele...
Ha nem akarsz komoly kapcsolatot, még most felejtsd el, mert később nehezebb lesz - de lehet, hogy már most is alig tudsz kilépni...
Ez a kapcsolat csak neked kényelmes és te irányítod,szerintem te nem akarsz meglépni és szerintem nem te vagy az áldozat, ha megunod simán ki fogsz lépni és nem fog érdekelni mit hagysz.
A kérdésed azt mutatja, hogy csak az egód akarod növelni, a kérdés amit feltettél csak jelképes mert te nagyon is tisztában vagy azzal, hogy ez a lány szerelmes beléd, nem neked kellene menekülni hanem a lánynak, mert kihasználod őt!
Ez nagyon furcsa nekem, nézzétek csak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__12..
Vagy a véletlen fura játéka, vagy a csaj szórakozik!
FAKE!!!
Egyetértek az előzővel. Ez akkora kamu mint egy ház!
Egy válófélben lévő férfinak jobb dolga is van mint ide és ilyen stílusban írkálni!
Elolvastam, amit linkelt, az utolsó előtti emberke. Vagy tényleg, hasonló helyzet, vagy a "barátnőm" írta ezt. Tudom, hogy ő is regisztrálva van itt. Az meg, hogy egy válófélben lévő ember nem írhat ilyen stílusban eléggé bizarr. Miért ne lehetne ? Azért mert valaki válik az nem jelenti azt, hogy nem tud normálisan írni. Ez óriási baromság!
A kérdésemre a válaszokat köszönöm szépen. Megbeszéltünk mindent a lánnyal, illetve elmondtam neki, hogy tartsunk szünetet legalább addig amíg le nem zajlik ez a békítő amivel kicsivel is de okosabb leszek mind az érzéseimmel kapcsolatban mind azzal ami majd történni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!