Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megengednétek a párotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednétek a párotoknak, hogy ellenkező nemű emberrel találkozzon úgy, hogy interneten beszélgettek egyszer-kétszer?

Figyelt kérdés

A barátom ,akivel 1.5 éve vagyunk együtt megismerkedett egy lánnyal egy online játékon.

Szerintetek az normális,hogy most találkozni akar lánnyal?

Elmondta nekem,és bár mindig volt bennem egy egészséges féltékenység,ez már azért egy kicsit sok szerintem.Ti hogy gondoljátok?

2010. nov. 16. 22:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Engem már az zavarna ha idegen lányokkal msnezne, bármennyire is megbízom benne, de az hogy még találkoznának is az túlzás!
2010. nov. 17. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is játszok azzal a játékkal és rengeted barátra tettem szert. Lányokra, fiukra egyaránt. Gyakran beszélgettem lányokkal az ő vagy az én gondjaimról. Néha jó egy másodvélemény. Viszont soha nem akartam velük találkozni. A barátságuk szerintem nem rossz, viszont a találkozás nem jó. Ne engedd. Nem az a megoldás hogy vele mész! Ne engedd és kész. Durci lesz, meglátod, de ha tényleg kellesz neki és szeret akkor megérti. Mond ezt neki ha veszekedni kezd. 20/F

2010. nov. 18. 23:42
 13/14 anonim válasza:

Csak hogy egy példát hozzak fel: Barátnőm testvére így vesztette el a feleségét. Honfoglalón játszottak és elkezdtek dumálni.Mire a sógor észbe kapott addigra a felesége már mással találkozott mindezt úgy hogy előtte megbeszélték hogy nyugodtan találkozzanak!!De arról ne volt szó hogy össze is jönnek!Én emiatt is azt mondom hogy ne engedd meg neki. Amúgy a saját véleményem az hogy milyen barát az ilyen aki más lányokkal találkozik amellett hogy van barátnője!És én ezt férfiként mondom.

Az előttem szólóknak meg igaza van miért nem a te problémádat orvosolja mondjuk azzal hogy rögtön bocsánatot kér??? Jó egy paraszt barátod van már bocsi

2010. nov. 19. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem mielőtt megismertem a páromat volt 2 nagyon jó barátom a chaten. Az egyik csaj volt a másik fiú, és mindig 3 voltunk a szobában és szinte minden este beszélgettünk, elhülyültünk. És aztán összejöttem a barátommal, és tudtam, hogy ez így nem lesz jó, hiába csak barátok, én sem nézném jó szemmel, hogy ő esténként a chaten lóg. Szóval azóta fel sem mentem oda. Egy párkapcsolatban alkalmazkodni kell egymáshoz, és igen, néha le kell mondani dolgokról, mert a párod fontosabb.
2010. nov. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!