Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok szép, de csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szép, de csúnya sem. Sose lesz pasim?

Figyelt kérdés
Arcra átlagos vagyok, az alakom viszont csinos. Hiába vagyok intelligens, az utóbbi kettő tudom, hogy nem kompenzálja a szépséget. Mint írtam, csúnya sem vagyok, de az önbizalmam körülbelül a nullát súrolja.
2010. nov. 16. 19:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem azzal van baj, ha valaki átlagos (én is az vagyok). Hanem amikor másnak nagy igényei vannak!

És az egy dolog, ha egy szép nő, vagy vonzó pasi hasonló kaliberű partner akar. De amikor egy átlagos, vagy átlagon aluli is a bombanőkről meg macsó pasikról ábrándozik...

Na ott nekünk nem igen terem babér.

2010. nov. 16. 20:04
 12/18 anonim ***** válasza:

nekem tökéletesen megfelel egy átlagos külsejű lány, csak lenne értelmes és ne ba$szon át, mer én hiába adok bele mindent, nem vagyok papucs, mégis... mintha semmibevenne... pedig ő is csak egy átlagos külsejű, arca szép, nekem tetszik. alkatra egyáltalán nem előnyös. de megszerettem, erre meg... elhanyagol :(

szal csak olyan fiut kell találnod akinek nem a külső az első. ja és am én sem vagyok csúnya, egyáltalán nem. mégis... de egyszer majdcsak találok vkit aki többre értékel

2010. nov. 16. 20:38
 13/18 anonim ***** válasza:

senkisem átlagos

mindenki különleges valamilyen téren.mondhatjuk hogy az osztályomban a többség átlagos arcú.de mindenkiben van valami plussz.valakinek jó a kisugárzása,másnak aranyos a mosolyoja és egyéb apró dolgok

önbizalmam nekem még a 0-t sem súrolja hiába mondják szinte mindennap hogy szép vagyok nem hiszem el...

2010. nov. 16. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, (én 36/F, nálad biztos sokkal idősebb) de egy biztos: ha jó az alakod és nem vagy csúnya, akkor TUTI lesz pasid! Több önbizalmat kislány! Hidd el, a legtöbb pasi a magadfajtára bukik, csak még ők is gátlásosak, stb. Az sem hátrány ha okos vagy, szóval fel a fejjel!
2010. nov. 16. 21:51
 15/18 soma1492 ***** válasza:
Hali! Igen aki azt irta küldj egy képet, volt igaza. Én is pasi vagyok de látatlanbam nehéz megmondani hogy milyen vagy. Bizti hogy nem csak te gondolod magad, mondjuk így nem atom szexinek? Figyu én mint pasi azt mondom hogy ha csinos az alakod és inteligens vagy akkor az biztosan nem rossz! Amúgy kérdések: jársz olyan helyeken ahol találkozhatsz pasikkal vagy otthon várod az igazit? Ha otthon ülsz akkor húzz el olyan helyre ahol vannak pasik ha rendes pasit akarsz akkor járjál templomba vagy valamilyen közzösségi foglalkozásra esetleg önkéntes segélyszervezetbe ott biztos csak rendes pasik vannak, én dolgoztam hálózatépítőként, igen számítógép hálózat építőként is de itt most az MLM re gondolok, nem beszervezni akarlak, ott jól lehet ismerkedni, ráadásul önbizalmat is kaphatsz és találkozhatsz egy rakás új emberrel is, de ez csak egy ötlet. Lényeg hogy emberek között légy! Mennyi idős vagy? Ha 15 akkor korai volt a kérdésed. Amúgy egy biztos ha kedves ember vagy akkor az már elég hogy legyen pasid, de ahhoz valahogy beszélni kell velük és a rossz hír az hogy ha nem vagy olyan mint Gregor Bernadett akkor neked is tenned kell a pasiért. Ha tetszik egy pasi mosolyogj rá próbálj vele beszélni vagy kérd valamiben a segítségét. szóval akarsz valamit akkor kezdeményezz, és ne félj a kudarctól. A kisgyerek úgy tanul meg járni hogy előtte 50 szer pofára(szó szerint) esik. Konkrétan gondolj erre a wright testvérek előtt meghalt egy csomó ember mire nekik sikerult repülniük, bicigli készítők voltak és bocs de fingjuk sem volt a repülésről és akkor rajtuk kívül a !világon! senki nem hitte hogy az ember repülhet, és mellesleg csak az életüket kockáztatták mert ha el....sznak valamit meghalnak. na ez nehéz feladat. Neked ehhez képest beszélgetned kell egy pasival, belehalsz, nem valószinű, te vagy az első a világon aki véghezviszi, nemigen mert az a 6 milliárd ember csak megfogant valahogy, nem értesz hozzá mint bicigliszerelő a repülőgéphez, nő vagy beléd van programozva a csábítás meg a pasik fejének elcsavarása csak szabadjára kell engedned, ha nem tudod elengedni magad kérd meg a barátnődet kisérjen el pasik közé, rúgjál be aztán nézze meg akkor hogy viselkedsz (ja és azért vigyázzon rád negogy felcsináltasd magad) aztán vigyen haza majd másnap ha kijózanodtál mondja el milyen voltál. Kérdés nagy feladat beszélgetni a pasikkal vagy udvarolni nekik? Mikor azon gondolkodol hogy meg kéne szólítani mert tetszik akkor gondold végig a wright fivérek előtt álló feledatot és ne tökölj sokat hanem csináld! Puszi! És szurkolok hogy sikerüljön megtalálni a pasidat!
2010. nov. 16. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én is feltehettem volna PONTOSAN ugyan így, ugyanezekkel a szavakkal kivéve a pasit csajra cserélném :P

Kezdem azt érezni egyedül fogok megdögleni...

F17

2010. nov. 18. 19:24
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem nincs azzal semmi baj ha átlagos vagy

van amelyik pasi sokkal jobban szereti az átlagos csajokat,

én például kifejezetten nem bírom az ilyen pláza cica jellegű csajokat,akik csak azzal foglalkoznak h tökéletes legyen a smink,a haj meg a ruha.

jó oké a csajok adjanak magukra,de ne csak a saját külsejükkel foglalkozzanak mindig

én például szeretem a természetes,egyszerű szépséget a lányokban

2010. nov. 19. 13:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Küldj már egy képet nekünk.Ne legyél csacsi :) Nekem kellesz :D
2013. máj. 9. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!