Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak vajon büszkeség egy ultra dögös barátnő vagy hárány?
:)
ezt olyan jó hallani... :)
még senki se mondta rám, hogy álomnő, még a barátom se...
úgy vagyok célorientált, hogy nem apuci pénzéből akarok érvényesülni(mármint nem vagyunk gazdagok, csak egy példa), vagy gazdag pasival, hanem a saját erőmből, amit megtanulok, azzal kihozni magamból a legtöbbet és a szakmámból :)
ha okos az nem baj.az überokos szót arra értem,amihez nem ért ahhoz is okosnak hiszi magát.egy kapcsolat meg nem ilyenek alapján kell működjön.dehát te tudod mit akarsz az élettől.
bb első
ááá én ahhoz a témához sose szólok hozzá amihez nem értek, mert nem akarok butának tűnni vagy röhejesnek :)
a leszopandó fejesek farkait meg meghagyom a feltörekvő, kilátástalan jövőjű celeb lányoknak, vagy akármilyen női neműnek, aki ezzel akarja valamire vinni. Én őket sajnálom, hogy egy ennyire egyszerű, primitív életformát választottak.
:) köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!