Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiaknak vajon büszkeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak vajon büszkeség egy ultra dögös barátnő vagy hárány?

Figyelt kérdés
Büszkék vagytok rá és dicsekedtek vele vagy féltitek, hogy lecsapják hamar a kezetekről? :)
2010. nov. 15. 21:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

:)

ezt olyan jó hallani... :)

még senki se mondta rám, hogy álomnő, még a barátom se...

úgy vagyok célorientált, hogy nem apuci pénzéből akarok érvényesülni(mármint nem vagyunk gazdagok, csak egy példa), vagy gazdag pasival, hanem a saját erőmből, amit megtanulok, azzal kihozni magamból a legtöbbet és a szakmámból :)

2010. nov. 15. 22:06
 12/15 Charlie Manson ***** válasza:
Ez a becsülendő hozzáállás, ezért igazán nem ítélhet el senki.
2010. nov. 15. 22:11
 13/15 anonim ***** válasza:
okéoké, ez jó. :) csak nekem most olyan célorientált ugrott be, hogy xy sikeres üzletasszony akar lenni, és bármit megtesz a cél érdekében, besároz másokat, khasználja nőiességét, leszop egy-két fejest, stb.
2010. nov. 15. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:

ha okos az nem baj.az überokos szót arra értem,amihez nem ért ahhoz is okosnak hiszi magát.egy kapcsolat meg nem ilyenek alapján kell működjön.dehát te tudod mit akarsz az élettől.

bb első

2010. nov. 15. 22:13
 15/15 A kérdező kommentje:

ááá én ahhoz a témához sose szólok hozzá amihez nem értek, mert nem akarok butának tűnni vagy röhejesnek :)

a leszopandó fejesek farkait meg meghagyom a feltörekvő, kilátástalan jövőjű celeb lányoknak, vagy akármilyen női neműnek, aki ezzel akarja valamire vinni. Én őket sajnálom, hogy egy ennyire egyszerű, primitív életformát választottak.

:) köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 15. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!