Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen lehúz, elértéktelenít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen lehúz, elértéktelenít a kapcsolatom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nekem akármi rosszul esik, az hülyeség, semmi értelme...Akármit akarok abból sosem lesz semmi..Ha valamin összeveszünk csak annyit kapok, hogy " ez egy kis semmiség.." Minden, de minden, ami nekem fáj, az semmi, egy nulla. Elegem van, teljesen kiborultam egy pokrócnak érzem magam.. Tudom, hagyjam ott, de úgy érzem erre nem vagyok képes.
2010. nov. 15. 16:51
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta rád, h értéktelenebb vagy. Másfelől meg kíváncsi lennék hány éves vagy és hogy milyen kérdéseid lehetnek neked itt a gyakorin, valószínűleg te még sosem tettél fel elkeseredettségből kérdést. Azért meg tedd össze a két kezed, hogy még nem kerültél ilyen helyzetbe és ilyen egyszerűen tudod osztani az okosságaid, hogy ne itt bőgjünk.. Látszik, hogy vszínűleg fogalmad sincs semmiről. Vannak sajnos nehezebb helyzetek, amiket nem olyan egyszerű lekezelni, mint ahogy te hiszed.
2010. nov. 15. 17:26
 22/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:24

Sajnos te nagyon tévedésben élsz!

Én itt simogathatlak titeket, lehetek kedves, aranyos stb.., de attól még a problémátok nem lesz megoldva.

2010. nov. 15. 17:26
 23/32 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező, nem te mondtad, hogy értéktelenebb vagyok, nem csak neked válaszoltam...

Ha valóban tudni szeretnéd, még nem tettem fel kérdést ide.

20 éves vagyok és minden másodpercben az öngyilkosság jár a fejemben, ennek ellenére boldog vagyok és meg tudom oldani a problémáimat. Hát ez lehet hülyén hangzott:D

Csak rajtad áll, hogy nehéz vagy nem nehéz a helyzet.

Engem nem zavar, hogy itt sírtok, csak segíteni akartam. A sírással nem lesz megoldva a probléma.

2010. nov. 15. 17:32
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

figyu.

Ha valaki, hát akkor én 100%-osan tudom hogy ez milyen érzés. Ha nekem van bajom, akkor jön a "jajj, már megint nyávogsz..jajj már ne sajnáltasd magad...stb....

Bezzeg ha neki van baja...

6 évig csináltam hogy kinyaltam a s.ggét főztem, mostam, takarítottam rá....és mikor már azt is megengedtem neki hogy 1-2 napra elmenjen a haverokkal lógni, visszajött és még ő kezdte ellenőrizni a telefonomat....na akkor elszakadt a húr. Megkérdeztem hogy merre voltak, mire rámförmedt hogy mit kérdezősködök meg ilyesmi....ez már betette nálam a kaput.

Fogtam, szétköltöztünk, mostmár ő teper utánam, de le se tojom...nem ilyenkor kell rájönni hogy kit veszített el.

Az elején 2 hetet végigsírtam, depiztem, minden ami "kell" végigment rajtam...

Majd miután elkezdtem gondolkozni hogy már 2 év után milyen beszólásai voltak, és én nem vettem észre..pedig már akkor hogy bánt velem...és én marha 6 évet tűrtem neki...

Elmentem a barátnőimmel bulizni, és odajött hozzám vagy 5 pasi....hogy jajj de csini vagy stb..nekem olyan jól esett...szinte kő esett le a szívemről hogy nem vagyok ezekszerint akkora sz.r hogy nem kellek senkinek..

És rádöbbentem hogy 6 kerek évig el voltam nyomva és egyszercsak szabadnak éreztem magam...és ez hihetetlenül jó érzés!

30 éves leszek, a fiatalságomat az a s.gg vette el, de nem érdekel, talpraálltam és kezdtem elölről, és soha többet nem kell egy beképzelt bunkó majom!

Köszi ha elolvastad, azért írtam le hogy hátha neked nem kell 6év hogy rájöjj arra hogy egy ilyen majom nem érdemel meg téged!

2010. nov. 15. 17:33
 25/32 A kérdező kommentje:
Persze, hogy elolvastam és köszönöm szépen. 5 éve vagyok/voltam együtt vele.
2010. nov. 15. 17:35
 26/32 A kérdező kommentje:
És eltűnéses dolgok már nálunk is voltak. Elment szombat délután, hazajött hétfőn este, telefon végig kikapcsolva és még ő háborodott fel, hogy hogyan merem megkérdezni, hogy ez meg mégis mi volt..
2010. nov. 15. 17:37
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

figyelj. Ez rossz jel.

5-6 év után a nyugira kéne törekedni,és arra hogy esetleg (bár nem tudom hány éves vagy)de családra kéne gondolni, nem pedig a csavargásra, meg a hülyeségre.

És ha ő már most így bánik veled, akkor mi lesz később? Ez csak sokkal rosszabb lesz. Még neked is van esélyed arra hogy találj egy tök rendes pasit, aki megbecsül!

Én még nem találtam meg az igazit, de tudom hogy el fog jönni és az nem Ő lesz. Nem az exem. Egy bunkó, önelégült majom! Nem érdemel meg.

Inkább arra törekszem hogy legyen csúnyább egy fiú, csak ne legyen beképzelt, meg tudja értékelni hogy sütök-főzök-takarítok rá. Csak becsüljön meg, ez a lényeg :)

Hidd el, meg fogsz könnyebbülni ha változtatsz :)

2010. nov. 15. 18:06
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam aki irogatta itt,h ugyanugy vagyok!Én most cuccoltam el!Most jöttem haza...eröt vettem remélem tartani is tudom
2010. nov. 15. 19:18
 29/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:18

Sok sikert kívánok! Remélem a kérdező is így fog dönteni, mint te és megtaláljátok a boldogságot, nagyon szép életetek lesz! És elnézést kérek, hogy kicsit durva voltam az előbb...

A szemetek miatt meg ne legyen lelkiismeretfurdalásotok!

Ha eddig nem tudtak megváltozni nem is fognak, még ha nyaliznak majd, akkor sem! Jobb őket örökre kerülni!

2010. nov. 15. 19:34
 30/32 anonim ***** válasza:

Ne akarjátok, hogy ez legyen:

http://www.youtube.com/watch?v=rr4p89NXsfs

Előttetek van még a boldog élet!

2010. nov. 15. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!