Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen lehúz, elértéktelenít a kapcsolatom. Mit csináljak?
Remélem szeretnél tőle gyereket a kapcsolat megmentésének érdekében.
A hülye p... manapság már így csinálják!
Ha tudnátok, hogy hányszor kértem rá, hogy ne vegye semmibe a problémáimat, és mindig megígérte, hogy ezentúl nem fogja. Mégis esetről-estre, mindig ugyanúgy történt minden. Én hittem benne, őt ez nem érdekelte, sőt még ki is játszotta, aztán pedig könyörgött, én megbocsátottam, és inkább kevesebb, mint több idő múlva megismétlődött az egész. Mindig...
Tudom, hogy semmi keresnivalóm nincs mellette, és ezt már beláttam, mégis úgy érzem, hogy nem bírok lépni. Teljesen kialakította bennem azt a képet évek alatt, ami tulajdonképpen ide vezetett... Hogy nélküle nem érek semmit
Hát én nem mondtam rátok rosszat, úgy hogy nem értettétek meg, amit írtam. Ja, én vagyok az értéktelenebb komizó:D
Hisztek?? Ugyen miben? Akkor minek bőgtök itt? Beszéljétek meg a párotokkal a dolgokat, különben csak hihettek, jobb nem lesz...
Első lépés elköltözni tőle és nem beszélni vele soha többet!
Második lépés pedig lefoglalni magad valamivel, valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!