Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a sértődésem? (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a sértődésem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
A barátom tegnap elment bulizni, és az egy dolog hogy nem szólt róla, a telefonja sem volt nála. Végigaggódtam az egész estét és éjszakát, hogy mi van vele. Miért olyan nehéz írni csak egy sms-t, hogy elment bulizni, nem viszi magával? Szerintetek csajozni ment? Máskor is volt már hogy felutazott Pestre, másik telefont vitt magával, és nem szólt róla, én meg hiába hívogattam az eredeti telóján hogy mit mondott neki a doki (elméletileg ott volt). Én várok sokat? Nem kell engedélyt kérni , csak jó volna ha tudnám hogy mikor mi van vele... Soha nem volt még olyan hogy nem engedtem el valahova. Egyébként tegnap lett volna a szülinapom, rám nem ért rám, viszont a haverjával jót bulizott... Szóval végképp nem értek már semmit. Hajlamos vagyok túlparázni dolgokat, most is ezt teszem?
2010. nov. 14. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Számomra teljesen egyértelmű hogy nem szeret. Még ismerkedős stádiumban is lesik a pasik, óhajodat-sóhajodat, örömet akarnak szerezni...De ez, hogy a barátod ne akarjon az életed része lenni...fájdalmas meg kiábrándító, tudom, de ne mentegesd, nincs értelme. Nem szeret.
2010. nov. 14. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Őszintén?Szerintem sz...rik a fejedre...és nyugodt lehetsz ,mert tuti van másik csaj is a dologban!
2010. nov. 14. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:
A barátod egy büdös bunkó, aki nincs tekintettel rád. Szerintem, ne pazarold rá az időd, de a te döntésed...
2010. nov. 14. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!