Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm uralkodó típus?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, akit szeret a barátnője, ugyanakkor sokszor "megbánt/szivat" persze csak poénból, de mégis rosszul esik és sokszor elhangzik az a mondat miután visszavágok, hogy: "Itt csak nekem szabad ilyeneket mondani..." (a bnőm oroszlán jegyű és ezt kihasználja, erre hivatkozik)

Hogy tudnám "elvenni a kedvét" az uralkodástól?

A válaszokat előre is köszi!

2009. jan. 11. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem erre csak egy lehetőség van,mégpedig ha tisztán és érthetően megmondod neki,hogy nem tetszik neked ez és ne visélkedjen így. Én lány vagyok és velem a párom csinálja ugyanezt. Már volt hogy megmondtam neki,hogy szerintem nem jó dolog a szivszerelmét leégetni mások előtt azért hogy ő népszerű lehessen. És bevált. Csak nézz a szemébe,bátorság, és mondd el neki! Ha szeret akkor úgyis megérti. Ha pedig nem válik be akkor tedd azt amit ő, szivasd te is. Bár remélem az első tanácsom beválik és nem kell majd utánoznod őt. Szorítok neked! :D
2009. jan. 11. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se hagyd magad, mindenképpen mondd meg neki egyértelműen, hogy ez neked nem jó, és ha szeret, nem teszi ezt veled.
2009. jan. 11. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Legyél egy kicsit tökösebb gyerek, ne hagyd hogy az asszony uralkodjon feletted, ez nagyon nem férias. Te vagy a domináns, a hím, én a helyedben leordítanám a fejét.

nem, nem vagyok egy hímsoviniszta disznó, de tudom, hol a helyem egy párkapcsolatban

2009. jan. 11. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
mondd meg neki hogy érezné magát hasonló esetben? ha szeret nem csinálna veled ilyet....
2009. jan. 11. 12:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:-)
2009. jan. 11. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szivasd meg :) És ha hisztériázni kezdene, akkor viccesen mondj csak annyit: "Ilyen az, ha a fagyi visszanyal" :) Szerintem kicsit viselkedj férfiasabban, hidd el, szeretik a nők nagyon! (Főleg a kekeckedős fajta csajok ;)
2009. jan. 12. 03:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, megfogadtad a tanácsom? Megvan még a csaj? :)
2010. febr. 17. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!