Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel jártál eddig életedben? Megtaláltad már az igazit?
0, nem
22/F, exeim számát kevésnek tartom
Három volt. És igen, megtaláltam az igazit csak elhagyott. Ezért több kapcsolatom nem is lesz, csak egy éjszakás. Elfogadhatónak tartom az exeim számát.
F/21
Eddig egy barátnőm volt aki a múlt héten hagyott el. Én nagyon szeretem őt, és benne láttam mindent ami csak kellhet nekem az életben. Csúnyán lepattintott engem.
Nem tudom hogy mikor lesz új barátnőm de csak kéne valaki akivel újra boldog lehetek.
16/f elégedett vagyok vele mivel szerintem még eléggé az elején vagyok a csajozásnak :D
hát 11.. normális nem egyhetes kapcsolatom volt..
de 11 törték össze a szívem szóval kezdem kicsit unni ..
17/f vagyok és .. nem tartom soknak
0 emberrel jártam eddig, nem találtam meg az igazit és kevésnek találom az exeim számát
F20
4. nem hiszek az igaziban. jónak tartom ezt a szmot, főleg hogy ebben benne van egy 5 éves kapcsolat is.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!