Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg megcsal vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megcsal vagy csak mások akarnak rosszat nekünk?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt, egy ismerkedős oldalon a barátom profilján egy ien kommentet kapott egy lánytol "szia szépfiu, mintha azt mondtad volna hogy nincs bnőd, most hazudsz?:( Remélem nem felejted el multheti szombatot" Megjegyzem, hogy ezzel a csajjal volt már gondunk, akkor elintéztük most megint előbukkant.Aztán a bnőm kinyögte, hogy az egyik közös ismerősünk látta a barátomat egy másik lányal, viszont azt nem mondta, hogy mit csináltak.Aztán tegnap este, voltunk diszkóba, és láttam Őt egy lányal a wcn beszélgetni..Persze a btom azt mondja, hogy nem adna senkiért, és hogy imád meg ugyis elmondaná ha megcsal..Bizhatok benne?:(
2009. jan. 11. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát nemtom, ezelőtt is csinált ilyet? mert az 1ik exem pl elment az osztályával kirándulni és agyba főbe ölelgetett 1 qrvát, amikor hazajöttek ezt terjesztgették az oszitársai, én nem akartam hinni nekik, mert megbíztam a pasimban aztán kiderült hogy mégis megcsalt.... :( sztem ülj le vele és beszéld meg ezt a dolgot!!!
2009. jan. 11. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján én nem bíznék benne száz százalékosan. Tudod, dumálni, terelni, ígérgetni mindenki tud ("nem adnálak senkiért, bla bla bla") na de a viselkedés? Az a lényeg!!!

Végülis a leírtak azt nem igazolják, hogy a srác félrekefélt, de min. flört biztos van a dologban, és erre rá kell kérdezned, hogy mégis hogy gondolja a kapcsolatotokat. Ne éreztess vele olyasmit, hogy kétségbe vagy esve a gondolattól, hogy elhagyd - vegye tudomásul, hogy ha olyat tesz, mivel rászolgál, igenis elhagyod!!!

2009. jan. 11. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Már megbeszéltük!! Tökre reszketett meg ideges volt, és mondta hogy egy volt csajával is ezt csinálták és emiatt szakitottak:|
2009. jan. 11. 11:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Semmi furcsa a viselkedésével..legalábbis mikor együtt vagyunk akkor nagyon jól elvagyunk egymással! Rá kérdeztem, hogy biztos nem csinált semmit? És hogy mondja el, mert akkor talán meggondolom, de ha most nem mondja el, később nem fogom megbocsájtani! Erre Ő csak lehajtotta a fejét és szomorú pofit vágott!
2009. jan. 11. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
legyél óvatosabb!!!
2009. jan. 11. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megcsal téged..de semmi nem száz százalék.
2009. jan. 11. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekes helyzet. Szerintem vaj van a füle mögött. Nekünk is vannak rosszakaróink (mindig is voltak az elmúlt 2,5 évben), de idegen csajok hülye szöveggel soha nem tűntek fel a színen. Még akár lehet is alapja.
2009. jan. 11. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint megcsal/megcsalt téged.
2009. jan. 11. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!