Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennétek a párotoknak, akinek mindene megvan? Én egy hétvégét kapok valahol vele kettesben. De mit vehetnék neki?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 14:46
1/2 Moszuke válasza:
vannak dolgok amiknek eszme értékük van. pénzbeli értékük felbecsülhetetlen..
de ezt elég gáz hogy nekem kell elmondanom:(
csinálsz neki agyagból egy akármit saját kezeddel és máris felbecsülhetetlen értéket adsz neki.
stb-stb-stb..
de te tudod.. nekem aztán tök 8
2/2 anonim válasza:
Én eddig majdnem mindent kézzel csináltam, csak olyasmit vettem meg, amire tudtam, hogy nagyon vágyik. Pl. varrtam párnát képekkel, kézzel készítettem puzzle-t a képünkkel (mivel nem volt pénzem 2000 db-osa képet nyomatni...), csináltam már naptárat is... Szerintem mindennél jobban örülne egy általad készített ajándéknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!