Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még helyes, szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még helyes, szeretni tudó, értelmes, életrevaló nők?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 11:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
kérdező, gondolom azért gondolja így mert még nem tetszett senkinek (tudomása szerint), és pozitív visszajelzést sem kapott kinézetét illetően. És ha nem tetszik a lányoknak, akkor teljesen mindegy mi van belül. Kell, hogy azért valamennyire vonzódj a másikhoz. Utána jöhetnek a belső értékek. Nem igaz?
2010. nov. 13. 13:25
 22/32 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan így van, ahogy az előző mondta :)
2010. nov. 13. 13:31
 23/32 A kérdező kommentje:
Ok, én megértem, csak a külsején általában az ember nem sokat tud változtatni.
2010. nov. 13. 13:33
 24/32 anonim ***** válasza:

Igen, ezért maradnak a csúnya emberek magányosak :P

És nem hiszem hogy van olyan nő aki így állna hozzá, hogy:

Háát csúnya szegény, de olyan jó srác, a külsején amúgy sem tud változtatni, ezt adta a gép, hát legyen meglátjuk mi sül ki belőle.

Sokkal inkább az, hogy: Nem tetszik, nem érdekel milyen ember... Majd lesz másik aki tetszik, és ha mint ember is tetszik akkor minden jó, ha nem, akkor keresek mást. Így megy ez a valóságban.

De nincs ezzel semmi gond, én sem jönnék össze olyan lánnyal, akinek a megjelenése picit sem vonz, azaz csúnyának találom, csak azért mert milyen rendes lány.

Aki mást mond az (szerintem) nem mond igazat.

2010. nov. 13. 13:40
 25/32 anonim válasza:
0%
Szerintem csak egyszerűen lúzer vagy.
2010. nov. 21. 12:11
 26/32 anonim ***** válasza:
én meg kedves lennék..akit szeretnék annak mindent megadnék! mégse tetszek senkinek.. mindkei bánt,hogy milyen ronda vagyok...max.a kanos cigók mondják,h de jó a segged....:( ez miylen szégyen?? 15/l
2010. nov. 21. 12:14
 27/32 anonim ***** válasza:

Előttem lévőnek: 15évesen azért még nem kell ennyire elkeseredni...

Amúgy meg igenis léteznek.Én is ezt kérdezem pasiban...Van olyan férfi aki nem hazudik ???

Szóval ez oda-vissza érvényes.De ennek ellenére szeretném hinni, hogy vannak.

2010. nov. 21. 12:21
 28/32 anonim ***** válasza:

Én azért tartalak nagy lúúúzernek mert ilyet mondasz , hogy a külsején az ember nem tud változtatni !!!

Te húlye vagy b- meg pont , hogy azon lehet a lehető legtöbbet .

Szerintem nehezebb változtatni egy eltorzult jellemen mint a külsőn .

Amúgy meg a magabiztosság a lényeg ha odamész egy lányhoz és határozottan , nem makogva mekegve előadod a kis mondanivalódat persze kedvesen akkor nem hiszem , hogy csak úgy elküld . Ha el is küld hidd el előtt meg fog fordulni abba a kicsi kis fejébe , hogy lehet elmenne veled moziba vagy kávézni stb.

Eddig én is ilyen szerény voltam aztán rájöttem , hogy ha olyan energiát adsz a lánynak a szavaiddal a mondanivalóddal a megjelenéseddel ( egyenes , kihúzott hát stb ) akkor már 50 % ban nyertél .

Amúgy olvastam egy ilyet , hogy a normális , kedves , helyes életre való lányoknak már mind van normális párkapcsolata - családja

Erre csak annyit mondanék , hogy hála istennek , ha van normális családja akkor lesz normális lánya is , fia is akit normálisan fog nevelni, ergo lesznek a világon helyes normális értelmes életrevaló lányok - fiúk , és vannak is nyugi csak meg kell őket találni de ha kicsit jobban kinyitod a szemed és nem így állsz a lányokhoz ahogy most akkor majd meglátod , hogy micsoda menyország rejtőzik emögött az "sz--r " ország mögött , nem szidom az országomat nem mi tettük ilyenné de ez az igazság , na szóval milyen menyország rejtőzik , .

Szerinted még miért van magyarság ???

Tanulj történelmet világhatalom voltunk és a mai napig elmész valahová mindenütt tudják mit jelent az , hogy HUNGARY , az egész világ tudja , hogy nálunk élnek a legszebb nők és ez Tényleg igaz meg kell , hogy mondjam és én erre büszke vagyok . Ha angol lennék akkor nem lennék büszke a pudingfejű angol lányokra ...XD

Na csak ennyit akartam .

2010. nov. 21. 13:11
 29/32 A kérdező kommentje:

ma 13:11

"Én azért tartalak nagy lúúúzernek mert ilyet mondasz , hogy a külsején az ember nem tud változtatni !!!

Te húlye vagy b- meg pont , hogy azon lehet a lehető legtöbbet ."

Na mesélj, hogyan? Nem kötözködés, tényleg érdekelne.

"Szerinted még miért van magyarság ???"

Ez most hogy jött ide?

"az egész világ tudja , hogy nálunk élnek a legszebb nők és ez Tényleg igaz"

Milyen kár, hogy ezt a világon minden nemzet így gondolja, mégis csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazun. :)

2010. nov. 21. 13:17
 30/32 anonim ***** válasza:

nyugi nem kell a para a külsődön változtatni a legkönyebb persze időbe telik de ha akarsz tudsz sovány lenni ha akarsz tudsz kicsit mackósabb lenni , ha akarsz lehetsz izmosabb , sportosabb ,

öltözködés lehet sportos , elegáns , akármi amilyen neked tettszik

hajadat le lehet nyírni , meg lehet növeszteni , stb .

Ezek alapvető dolgok amiken könnyen lehet segíteni

A magyarságot csak egy kis történelmi kitekintésként mondtam érdekesség képen azt figyelmen kívül lehet hagyni.

Amúgy lehet , hogy csak mi tudjuk felfogni ésszel , hogy nálunk élnek a legszebb nők de addig jó mert ha ráeszmél a többi nemzet akkor mindenki ide fog jönni csajozni ..

2010. nov. 21. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!