Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még helyes, szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még helyes, szeretni tudó, értelmes, életrevaló nők?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 11:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekel a pénze.Még csak az sem,hogy fiatalabb nálam egy kicsivel.És az sem,hogy nincsen kockahasa vagy hatalmas nagy bicepsze..sőőt még örülök is neki,mert nem szeretem a kigyúrt pasikat.Ő egyszerűen úgy jó ahogy van és nagyon szeret,meg persze én is őt!:)Vannak még ilyenek..
2010. nov. 13. 12:02
 12/32 anonim ***** válasza:
Előző: de azért nézzen ki vhogy, nem?
2010. nov. 13. 12:04
 13/32 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy egy ilyen kérdésnél jönnek a válaszok, hogy a lóvé nem számít, csak legyen normális meg nézzen ki valahogy....

DE az életben mégis 103,987%-ban döntö szerepe van a pénznek és nem arról beszélünk, hogy ha valaki éhezik, hanem arról, hogy az átlagos anyagi helyzetü férfi már sallang, csak az a jó akinek legalább kocsija van és a tenyerén hordozza a Nöt, nem szavakkal hanem pénzzel.

2010. nov. 13. 12:11
 14/32 anonim ***** válasza:
69%
léteznek még helyes, nem bunkó, szeretni tudó, szerény, jófiúk?...
2010. nov. 13. 12:15
 15/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:15

Igen, én is vagyok.

21 FFi

HA lány vagy és ismerkednél vagyok!

2010. nov. 13. 12:19
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
12:15 Igen, csak nem kellünk senkinek.
2010. nov. 13. 12:28
 17/32 anonim ***** válasza:
Ja bocs, nem vettem észre azt h "helyes". Ha azt kihagynád, sokkal könnyebben találnál olyan fiút, aki a többi követelményednek megfelel, pl én :) Persze tom h lehetetlent kérek.
2010. nov. 13. 12:43
 18/32 anonim ***** válasza:

Mindenki ezen a helyes, meg jóképű dolgon lovagol. Sztem ez mindenkinek tök más. A nem legjóképűbb srácokon is lehet találni olyat, ami miatt rögtön ő lesz a leghelyesebb, legaranyosabb fiú. Mosoly, szem, gödröcskék az arcon, akármi. Szóval ez a dolog igenis relatív.

És fordítva is igaz, valószínűleg, bár azt még nem tapasztaltam...

20L

2010. nov. 13. 13:00
 19/32 anonim ***** válasza:
Rajtam pl semmi nincs, ami tetszhetne vkinek.
2010. nov. 13. 13:06
 20/32 A kérdező kommentje:

ma 12:28

Miért gondolod így?

2010. nov. 13. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!