Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még helyes, szeretni tudó, értelmes, életrevaló nők?
Milyen érdekes, hogy egy ilyen kérdésnél jönnek a válaszok, hogy a lóvé nem számít, csak legyen normális meg nézzen ki valahogy....
DE az életben mégis 103,987%-ban döntö szerepe van a pénznek és nem arról beszélünk, hogy ha valaki éhezik, hanem arról, hogy az átlagos anyagi helyzetü férfi már sallang, csak az a jó akinek legalább kocsija van és a tenyerén hordozza a Nöt, nem szavakkal hanem pénzzel.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:15
Igen, én is vagyok.
21 FFi
HA lány vagy és ismerkednél vagyok!
Mindenki ezen a helyes, meg jóképű dolgon lovagol. Sztem ez mindenkinek tök más. A nem legjóképűbb srácokon is lehet találni olyat, ami miatt rögtön ő lesz a leghelyesebb, legaranyosabb fiú. Mosoly, szem, gödröcskék az arcon, akármi. Szóval ez a dolog igenis relatív.
És fordítva is igaz, valószínűleg, bár azt még nem tapasztaltam...
20L
ma 12:28
Miért gondolod így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!