Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, aki 4 évvel idősebb nálam. Mit tegyek, hogy felfigyeljen rám?
Figyelt kérdés
Facebookon lájkolja a bejegyzéseimet, elkéri az msn címemet, viszont megadtam, és nem vett fel....:( a szülinapomon is felköszöntött, pedig már egy jó ideje nem érdeklődött felőlem, és azóta egyre többet szokta lájkolni a bejegyzéseimet...amikor találkoztunk egy helyi bálban, és a pult mögött voltam, mivel besegítettünk...és akkor rámosolygott, és megkérdezte hogy vagyok, mizujs velem...én válaszoltam, és akkor elment....léci válaszoljatok, mert nagyon fontos nekem ez a srác, ráadásul egy barátnőm is szemet vetett rá....2010. nov. 12. 19:26
11/17 anonim válasza:
Ha tetszel neki, majd teper utánad.
12/17 anonim válasza:
Nem vagyok tini. Volt évtizedes kapcsolatom is. Könnyedén tudok lányokkal beszélgetni. DE! Ha igazán megtetszik egy lány és véletlenül ott áll előttem, akkor elkerülöm vagy alig tudok megszólalni.
A zavart viselkedés jó jel.
14/17 A kérdező kommentje:
köszii mindenkinek!
De nem hiszem azt hogy nem lehet levakarni rólam, csak egyszerűen rosszul esett, hogy így reagált a találkozásra...
2010. nov. 16. 16:43
15/17 A kérdező kommentje:
ma lehet hogy találkozunk, mert fel fogunk lépni, és azt mondta, hogy lehet megnéz...:)
2010. nov. 19. 12:38
16/17 A kérdező kommentje:
Ma msneztünk, és véletlen küldtem neki egy szivet...és erre ő is küldött egyet. ez jelent valamit??
2010. dec. 9. 21:13
17/17 A kérdező kommentje:
hát igen.=(
összejött a barátnőmmel.=(
amikor megtudtam, összetört a szívem. azelőtt, pedig kérdezte, hogy mész ma valahova, és mondtam hogy nem, pedig volt, és szerettem volna ha elhív sétálni vagy valami, erre kérdeztem hogy neki van-e és neki sem volt.megtántorodott. nagyon sajnálom hogy nem lett semmi sem köztünk.=/
2011. márc. 17. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!