Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már kb 2 honapja nem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kb 2 honapja nem igazán akar velem szeretkezni a barátnöm, szerintetek mért lehet? én 22 ö 19! 2éve járunk

Figyelt kérdés
az van h nem csinályuk ha én nem mozdulok rá, kéri h nyaljam neki , amit szivesen élvezetböl teszek, szeretgetem ,simogatom stb ,töle viszont nem kapok semmit se szeretget se hogy rám mozdulna ,orál nuku, amit viszont tud h mindenben belém köt! mit tegyek?
2010. nov. 12. 16:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
szted lúzer vagyok mert szeretem? nem azt kérdeztem h mi vagyok , hanem h szerintetek mért van ez! ha szerettél volna valakit tudnád h nem ojan egyszerü kitenni valaki szürét! és hála az egyhanguságnak, ma beszélek vele, és valszeg megemberelem magam és tovább állok!
2010. nov. 12. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
ha lett valami akkor írd le ,ne csak felrakjátok a kérdést ,majd semmi..
2010. nov. 12. 18:10
 13/14 anonim ***** válasza:

minden nő akkor csinálja ezt, amikor van valaki más az agyában és másra jobban vágyik mint rád. ezért magát elégítteti ki, de téged már nem kíván, ezért szarik rád.

jól kihasznál, te szerencsétlen gyerek...

2010. nov. 12. 21:48
 14/14 A kérdező kommentje:
hát a vége szakitás lett! éljen boldogan:D most már én is az vagyok:D
2010. dec. 4. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!