Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átéltétek már a megcsalást?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átéltétek már a megcsalást? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Több dologra is kíváncsi lennék.

1. aki megcsalta a párját: miért tette? Egy alkalom volt, több? Szerelem vagy csak szenvedély? Hogy végződött?

2. akivel megcsaltak valakit: tudtad, hogy van párja? Hosszan tartott? Hogy végződött? Miért?

3. akit megcsaltak: visszafogadtad? Nem? Miért?

A megcsalás érzelmi háttere érdekel leginkább e film kapcsán:

http://www.youtube.com/watch?v=QX-9ad-naok&feature=related

2010. nov. 11. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Mert nem szeretett és elhanyagolt. 2 alkalommal. Szerelemből. A második "alkalomból" tartós kapcsolat, házasság lett. (és persze válás az elhanyagoló, szeretetét nem kimutató férjtől)

2. tudtam, hogy van párja. 1,5 év után váltunk el, addig titokban volt. Házassággal végződött, az 1. pontban már írtam. Mert szeretjük egymást.

3. nem csaltak meg

2010. nov. 11. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A filmet nem láttam, de mindhárom szituban sikerült közreműködnöm...

1. megcsaltam. hát csak csókkal, és csak egyszer, hirtelen felindulásból. inkább az érzelmi része volt a figyelemre méltó, mert nekem nagyon fájt, és szerettem mindkettőt ,de a párommal maradtam (elmondtam neki természetesen)

2. nem tudtam. nem tartott kimondottan hosszan, párszor találkoztunk, aztán rájöttem hogy van párja és egy írtózatos nagy csetepatéval lett vége, mert kibuktam rá hogy egyrészt hűtlen szemétláda volt és megcsalta a párját, másrészt belerángatott engem is úgy hoyg letagadta hogy van barátnője.

3. megcsaltak. jóóó sokszor. az csalt meg akit én is. sokszor megbocsátottam, néhány esetben jól tettem, néhányban viszont már naív voltam. Azért mert fiatalon jöttünk össze, sokáig voltunk együtt, és tudtam milyen érzés vágyni másra is, és tudtam hogy ha nem csalt volna meg akkor nem tartott volna eddig a kapcsoaltunk. szeretett meg én is őt, rádásul én h*lye is vagyok. Azóta vége.

2010. nov. 11. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Megcsalt,vissza fogadtam mert beválalós jó csaj VOLT,most így vissza gondolva nemigazán szerettem de ari volt.Valamikor nyáron láttam,már nem olyan jó csaj.
2010. nov. 11. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Én visszafogadtam, mert szeretem. Nem volt könnyű, mai napig is "kísért" az emlék. Ő hibázott, belátta, és igazából nem volt komoly, csak egy érzelmi megcsúszás egy nehéz időszakban...

Egy esélyt megérdemel mindenki, persze mérlegelni kell a kapcsolat komolyságát.

Szerintem

25/F

2010. nov. 11. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:

1. Elhanyagolt, minden fontosabb volt nálam. Egy alkalommal. Merő szenvedélyből.

2. Tudtam, hogy van. Csak a szexről szólt, nem tartott sokáig.

3. Nem fogadtam vissza, mert éppen a gyermekét hordtam a szívem alatt,amikor ezt tette.

A három pont nem egy kapcsolat alatt történt.

2010. nov. 11. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!