Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan pasival aki nem az esetetek vagyis külsőre nem jön be, de belsőre igen?
Figyelt kérdés
Tudom,h nem a külső lényeg meg én is olyan vagyok,hogy nem érdekel,hogy valaki hogyan néz ki ha a szive aranyból van,de ha párkapcsolatról van szó akkor azért 1picikét másabb.19/L2010. nov. 10. 20:04
11/18 anonim válasza:
Persze értem, de nekem akkor sem kellene. Hiába jobb valaminél, akkor sem jó, és akkor sem kellene.
12/18 anonim válasza:
Egyértelmű. A külső csak addig számít amíg meg nem szólal. Ha tök helyes vagy és kőbunkó úgy ott hagylak mint a franc.
13/18 A kérdező kommentje:
Na igen ezen gondiztam én is,hogy lehet valaki álmaim pasija(külső)ha egyébként egy gerinctelen f@sz.És lehet,hogy külsőre viszont nem éppen egy adonisz,de belül tényleg tökéletes...
2010. nov. 10. 21:06
14/18 anonim válasza:
attól függ, hogy a belsője mennyire megragadó. Ha átlagosan néz ki, de fenomenális jelleme van, akkor simán. Ha nagyon ronda, akkor nem hiszem hogy bele tudnék szeretni, akár hogy is viselkedik
15/18 A kérdező kommentje:
Hát azért annyira nem gát,hogy Tescos szatyor nélkül ne lehessen vele megjelenni:)Meg bennem elinditott valamit,de még sem tudom.
2010. nov. 10. 21:12
16/18 anonim válasza:
Viccelsz én is rap-et hallgatok ez nem változtat nagy dolgot az emberen csak a stilusán...a belső meg tölle függ
17/18 anonim válasza:
Hát én egy olyan fiúval vagyok 1 éve,aki nem is tetszett egyáltalán,nem egy Adonis.Már 1ütt is élünk,és Ö lett nekem a legszebb a földön!
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenki válaszát:)
2010. nov. 11. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!