Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan pasival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan pasival aki nem az esetetek vagyis külsőre nem jön be, de belsőre igen?

Figyelt kérdés
Tudom,h nem a külső lényeg meg én is olyan vagyok,hogy nem érdekel,hogy valaki hogyan néz ki ha a szive aranyból van,de ha párkapcsolatról van szó akkor azért 1picikét másabb.19/L
2010. nov. 10. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Persze értem, de nekem akkor sem kellene. Hiába jobb valaminél, akkor sem jó, és akkor sem kellene.
2010. nov. 10. 20:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyértelmű. A külső csak addig számít amíg meg nem szólal. Ha tök helyes vagy és kőbunkó úgy ott hagylak mint a franc.
2010. nov. 10. 21:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Na igen ezen gondiztam én is,hogy lehet valaki álmaim pasija(külső)ha egyébként egy gerinctelen f@sz.És lehet,hogy külsőre viszont nem éppen egy adonisz,de belül tényleg tökéletes...
2010. nov. 10. 21:06
 14/18 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy a belsője mennyire megragadó. Ha átlagosan néz ki, de fenomenális jelleme van, akkor simán. Ha nagyon ronda, akkor nem hiszem hogy bele tudnék szeretni, akár hogy is viselkedik
2010. nov. 10. 21:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát azért annyira nem gát,hogy Tescos szatyor nélkül ne lehessen vele megjelenni:)Meg bennem elinditott valamit,de még sem tudom.
2010. nov. 10. 21:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Viccelsz én is rap-et hallgatok ez nem változtat nagy dolgot az emberen csak a stilusán...a belső meg tölle függ
2010. nov. 10. 22:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én egy olyan fiúval vagyok 1 éve,aki nem is tetszett egyáltalán,nem egy Adonis.Már 1ütt is élünk,és Ö lett nekem a legszebb a földön!
2010. nov. 11. 07:29
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenki válaszát:)
2010. nov. 11. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!