Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdeményezzek vagy hanyagoljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek vagy hanyagoljam?

Figyelt kérdés

Vagy hogy keltsem fel a figyelmét rám?

Van egy fiú, aki tetszik.. Szokott mosolyogni amikor elmegy mellettem.. nem érdeklődik az msn címem után, de facebookon egy csomó lánnyal flörtöl (ott se jelölt be).. lehet hogy nem tudja a nevemet, mert most jöttem gimibe.

2010. nov. 10. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem jelölöd be te? Ha pedig rákérdez bunkón, hogy mit jelölgeted akkor sem kell megtudnia, hogy tetszik neked, tehát van menekülőutad :) Mindig az a megoldás a jó, ami jól sülhet el csak :)
2010. nov. 10. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Hova jársz gimibe?:-) Egyébként meg énis srác vagyok,ugyanez a helyzetem,csak én már megszereztem a csajszi facebookját x). Nincs esetleg közös ismerősötök a srácnak és neked?Próbálkozz meg úgy.
2010. nov. 10. 19:58
 3/8 A kérdező kommentje:

de vagy egy csomó mivel pl az ozstálytársaim az ismerőseim meg még egy páran a suliból.

amúgy a fiú eggyel felettem jár

2010. nov. 10. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Tehát 10.es. Hát szólítsd le szerintem. Köszönj oda neki, vagy ilyesmi x)
2010. nov. 10. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a legjobb megoldás,ha valami közös ismerős által valahogy szóba egyeledtek...meg ha vagy olyan bizalmas viszonyba valamelyik ismerősévek akkor neki elmondani ő meg valahogy utalna rád...h mi lenne ha elmennénk bulizni,de jönne az a lány az alattunk lévő osztályból stb
2010. nov. 10. 20:28
 6/8 anonim válasza:
ugyanígy vagyok csak én lánnyal :(
2010. nov. 12. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
nálam is totál ez a helyzet:d csak én 12.est néztem ki:pp .szokott is bámulni meg énis őt:É dehát nemis reménykedek:/
2010. nov. 12. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
de én bemertem jelölni xd meg engem ismer így névröl:d ..mais:É lestem a seggét erre hátranézett és elkapott h bámulom:É
2010. nov. 12. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!