Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Szeretem de ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Szeretem de ez így nem működik. Nem akarom elvenni a kedvét.

Figyelt kérdés
Ha a pasitok nem tudna kielégíteni sehogy(mindenhogy próbáltuk és ez régóta gond, egyedül sikerül és az előző pasikkal is sikerült) mit mondanátok, miért szakítotok? Nem mondhatom hogy rossz az ágyban. Elvenné minden önbizalmát. De akkor mit mondjak miért? Ha azt mondom mást szeretek feletűnne neki hogy utána nem lát senki mással. Hogy megcsaltam sosem hinné el. Ha azt modnom már nem szeretem még próbálkozna. Akkor mit mondjak?
2010. nov. 10. 17:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
oks de mit mondjak neki?
2010. nov. 10. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem vele van a baj hanem veled,vagy érzelmileg nem vagy ott,vagy béna vagy és nemtudod mi kell neked,érdekes,h én "kisebb teljesitményü" pasival is eltudok menni,átveszem az irányitást és ennyi!Nem értem,amúgy miért nem küldöd el,ez a baj,h neked ö nem is kell,amúgy meg neked is ahogy látom nehezen megy az öszinteség!Ha lenne agyad,akkor tudnád ezt úgy tálalni,h ne okozz neki sérülést!Dehát nincs
2010. nov. 11. 07:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Mindenképpen meg fogod bántani.Akárhogy fogod vele közölni,haragudni fog Rád,és rosszul fog neki esni.Vagy vállalod,vagy szenvedsz tovább.

Nincs meg benne valami,ami szükséges ahhoz,hogy orgazmusod legyen.Évek alatt belefáradtál,és kész rémálom a szex.A sok kudarcélmény miatt magadat hibáztatod.

Mondd meg neki,hogy VÉGE.( Elmúlt a szerelem,és kész)Határozottan!!!

Ha sírna,akkor ne öleld át,ne vigasztald meg,mert sokkal rosszabb lesz neki.Szenvedni fog nagyon,de idő kérdése,és ki fogja heverni.

Ha így gondolod,akkor lehetőleg gyorsan közöld Vele,sokkal fájdalmasabb,ha azért vagy vele,mert sajnálod,és nem akarod megbántani!! Az ember még túléli,ha szakítanak vele,de... ha szánalomból maradnak vele...az igazán sértő:S:)

KITARTÁST!:)

2010. nov. 11. 12:06
 14/15 anonim ***** válasza:

12:06-os vagyok.Bármit fogsz neki mondani,tudni fogja,hogy a szex miatt.

Talán mással szerencséje lesz=)

( Ne legyen bűntudatod,SOHA,hogy ez miatt szakítottál! Ami nem működik,az nem és kész! Hány pasi szakít a csajjal,mert rossz az ágyban,stb stb.SOK! )

2010. nov. 11. 12:09
 15/15 A kérdező kommentje:

okés köszi mindnekinek!

am a második oldalon az első válaszolónak írom,hogy lehet én nem avgyok annyira tapasztalt mint ő:S és az is lehet hogy emiatt érzelmileg már tényleg nem vagyok igazán a toppon:S a héten szakítok, azt mondom már nem szeretem és megpróbálom határozottan és minél jobban próbálom úgy hogy ne bántsam meg és ne tudja hogy amiatt..

2010. nov. 11. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!