Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Szeretem de ez így nem működik. Nem akarom elvenni a kedvét.
Mindenképpen meg fogod bántani.Akárhogy fogod vele közölni,haragudni fog Rád,és rosszul fog neki esni.Vagy vállalod,vagy szenvedsz tovább.
Nincs meg benne valami,ami szükséges ahhoz,hogy orgazmusod legyen.Évek alatt belefáradtál,és kész rémálom a szex.A sok kudarcélmény miatt magadat hibáztatod.
Mondd meg neki,hogy VÉGE.( Elmúlt a szerelem,és kész)Határozottan!!!
Ha sírna,akkor ne öleld át,ne vigasztald meg,mert sokkal rosszabb lesz neki.Szenvedni fog nagyon,de idő kérdése,és ki fogja heverni.
Ha így gondolod,akkor lehetőleg gyorsan közöld Vele,sokkal fájdalmasabb,ha azért vagy vele,mert sajnálod,és nem akarod megbántani!! Az ember még túléli,ha szakítanak vele,de... ha szánalomból maradnak vele...az igazán sértő:S:)
KITARTÁST!:)
12:06-os vagyok.Bármit fogsz neki mondani,tudni fogja,hogy a szex miatt.
Talán mással szerencséje lesz=)
( Ne legyen bűntudatod,SOHA,hogy ez miatt szakítottál! Ami nem működik,az nem és kész! Hány pasi szakít a csajjal,mert rossz az ágyban,stb stb.SOK! )
okés köszi mindnekinek!
am a második oldalon az első válaszolónak írom,hogy lehet én nem avgyok annyira tapasztalt mint ő:S és az is lehet hogy emiatt érzelmileg már tényleg nem vagyok igazán a toppon:S a héten szakítok, azt mondom már nem szeretem és megpróbálom határozottan és minél jobban próbálom úgy hogy ne bántsam meg és ne tudja hogy amiatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!