Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Szeretem de ez így nem működik. Nem akarom elvenni a kedvét.
Figyelt kérdés
Ha a pasitok nem tudna kielégíteni sehogy(mindenhogy próbáltuk és ez régóta gond, egyedül sikerül és az előző pasikkal is sikerült) mit mondanátok, miért szakítotok? Nem mondhatom hogy rossz az ágyban. Elvenné minden önbizalmát. De akkor mit mondjak miért? Ha azt mondom mást szeretek feletűnne neki hogy utána nem lát senki mással. Hogy megcsaltam sosem hinné el. Ha azt modnom már nem szeretem még próbálkozna. Akkor mit mondjak?2010. nov. 10. 17:51
1/15 anonim válasza:
"Ha azt mondom mást szeretek feltűnne neki hogy utána nem lát senki mással."
végülis létezik viszonzatlan szerelem is...
3/15 A kérdező kommentje:
annyira ismer hogy azt értelmetlennek tartom
2010. nov. 10. 17:58
4/15 A kérdező kommentje:
3 és fél éve
2010. nov. 10. 17:59
5/15 anonim válasza:
Három és fél éve nem tud kielégíteni? Most ez komoly? Valami gáz lehet szerintem. Ki tudsz kapcsolni mellette eléggé?
6/15 A kérdező kommentje:
el tudok lazulni csak mindig elront valamit. Már annyiszor próbáltam rávezetni hogy mit csináljon nem sikerül. Elötte az volt ritkaság ha nem tudtam elélvezni most meg tudom hogy ha vele maradok soha többet nem lesz.
2010. nov. 10. 18:12
7/15 anonim válasza:
De három és fél éve vagytok együtt és nem tudod ezt vele megbeszélni? Hogy mit csináljon és mit ne, ne csak rávezesd ha nem mondjad neki...
8/15 anonim válasza:
miért a pasi a hibás, amikor mindent megtesz? Nálad van elQrva valami, de nem vallod BE
9/15 A kérdező kommentje:
de elmondom neki mi a baj és meg tudjuk beszélni de ő azt mondja mindent megtesz. nem nálam van baj ugyanis masztinál elmegyek és előző pasiimnál is az volt a ritka ha nem tudtak eljutattni a csúcsig
2010. nov. 10. 18:45
10/15 anonim válasza:
Ha mással sikerült,akkor a jelenleginél lehet a baj.Szakíts vele.ENNYI!!!
Mindent megpróbáltál,és gondolom sokat emészted magad miatta.Felesleges időhúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!