Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőjüket válasszam?

Figyelt kérdés

Van három lány aki tetszik,szívesen összejönnék bármelyikkel,erre minden esélyem meg is van. Betűkkel írom,nem véletlen, így egyszerűbb(A,B,C):

A)

voltaképpen szerintem neki nagyon tetszem,mindig mosolyog ha rá nézek én ezt viszonzom mindig.és igen,ez az a mosoly,az a tipikus huncut "szemezős mosoly"

B)

kérdéses tetszem-e neki,ha pl. msn-en írok rövidre zárja a beszélgetést,vagy ha marad akkor is csak helyesel,egy-két kettőspontdét ír.Viszont,ő velem akart táncolni egy iskolai bálon (ezt természetesen elfogadtam,nagyon örültem.)*C)-nél írtak ide is vonatkoznak

C)

vele jóban vagyok nagyon,mindent megbeszélünk,már-már a húgomnak érzem (ez lehet hátrány),a probléma az,hogy a barátai akikkel találkozik délután nem igazán "szimpatikusak" nekem. tehát ez a piálós,cigizős,vízipipázos stb. menő tásaság nem az én világom.márpedig őket el kell fogadnom ha bármit is akarok(az előbb leírtak miatt le is mondtam róla,barátommal együtt ő szintén e okokból)*

B)-vel ugyan az a baj mint C)-vel nagyon kedvesek,a lányok maguk nagyon bejönnek.de B) és C) jó barátok,így a baráti körük is azonos.A) is jó barátnőjük,de nem igazán az a bulizós típus.

Mit tegyek?

13/f a lányok szintén 13-14 évesek : D

2010. nov. 9. 20:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13 évesen menj tanulj!
2010. nov. 10. 17:50
 12/19 anonim ***** válasza:

21.01-es vok

Szerintem a barátaival ne foglalkozz amien cigizős barmok úgy is hamar lekopnak(Darwin) és szettem a csaj is rájön hogy nem a legjobb barátok!Szóval szerintem! tehát ez csak az én véleményem C-t válaszd a barátai szépen lerendeződnek:D

2010. nov. 11. 14:19
 13/19 A kérdező kommentje:
17:50 : D kitűnő tanuló vagyok,gondoltam néha azért nekem is legyen már jó,és ezért csajozok : D ennyi
2010. nov. 11. 21:07
 14/19 anonim ***** válasza:

szerintem C szülei örülnének neked. :)

Ha A nem annyira tetszik, akkor nem szabad őt választani. Csak azért ne legyél vele, mert elérhető.

Nézd meg, hogy ha programot csinálnál Cvel, akkor elmegy-e veled oda, vagy inkább a barátaival megy zülleni. Lehet hogy neki sem ártana, ha kikerülne ebből a társaságból. Még kicsik vagytok, változik a személyiség.

32/N

2010. nov. 16. 21:12
 15/19 A Csöbárd válasza:
Q!
2010. nov. 16. 21:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Menjél szépen sorba, szerezz tapasztalatot, aztán majd keress olyat, aki se nem frigid, sem nem q..va! Pár csaj után már tudni fogod kb. milyen az.
2010. nov. 16. 22:02
 17/19 anonim válasza:
Szerintem add rájuk a szopóálarcot és csak utána dönts!!!!
2010. nov. 16. 22:10
 18/19 anonim válasza:
szerintem ha gondolkodnod kell ezen hogy melyiket válaszd akkor egyiksem való neked.!! mert ha még 2 ember közül de vagy 4..
2010. nov. 16. 23:24
 19/19 A kérdező kommentje:
21:12 - Mért örülnének nekem C szülei? Mert elítélem ezt a társaságot?
2010. nov. 22. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!