Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha levelezel valakivel, de a második leveledre semmi válasz nem jött (de óránként benéz az illető az iWiW-jére). Az mit jelent?
Nem rég ismertem meg a lányt. Kölcsönös szimpátia megvolt. Ráadásul a válasz levele is jó kedélyű volt. Igazából nem tudom, miért nem felelt. Nem akart, vagy vár-nem tudom.
Ellenben óránként be-belép a közösségi oldalra.
Ilyenkor mi a teendő? Írjak rá, vagy várjam hátha ír?
(okostojásoknak: 8 éves kapcsolatból szálltam ki, nem tudom a mai elborultak, hol tanakodnak. Mertem húzni egy lapot és kiírtam. Kéretik normálisan felelni. köszönöm)
Szerintem ne írj neki, és ne kérdezz rá, hogy miért nem válaszolt a leveledre. Ne is keresd egy ideig.
1. vagy ő fog keresni téged, és ebben a helyzetben javasolnám, hogy kérd el a számát és hívd el randizni
2. ha arra nem méltat, hogy válaszoljon, akkor pedig nem éri meg a fáradozást.
+ egy eset: vagy az is lehetséges, hogy elolvasta (nyilvánvalóan elolvasta), de mivel sok gondolat kavarog benne, elképzelhető, hogy elfelejtett rá válaszolni.
Azért egy 8 éves kapcsolat után elég nehéz lehet visszarázódni a csajozás világába, mivel volt egy napi rutin, nem kellett minden nap megküzdened a lányért, meg minden nap udvarolgatni ezért kijöttél a gyakorlatból sajnos :(
De remélem sikerül visszarázódnod! Sok sikert!
27F
Van úgy, hogy elolvasom, de munkaidőben nem tudok rá válaszolni, mert nem 1 perc alatt akarom összedobni a választ. A rövid leveleimet meg tudom írni vagy legalább is elolvasom a beérkezőket.
De a lányok sajnos hajlamosak nem válaszolni.
4-7 nap után rákérdezhetsz, hogy megkapta-e a leveled és ha arra sem válaszol 2 nap után, akkor delete.
tegnap 10:57-nek üzenem.
Tényleg nem egyszerű a dolog. Könnyen ismerkedek, sok futó ismerettség / haverság / barátság alakult ki. A lazaságom és a közvetlenségem miatt.
Ám a lányokon azóta sem igazodok ki.
Múlt hét végén kiruccant-írtam neki 2 fél levelet (egyiket olvasta és törölte, másikat csak olvasta) és mindez szombaton történt. Erre fel még nem kaptam választ máig. Igazából úgy éreztem (lehet rosszul) kölcsönös a szimpátia.
Azért köszi a tanácsokat, nagyon rendesek vagytok. Igyekszem kamatoztatni az itt leírtakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!