Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha levelezel valakivel, de a második leveledre semmi válasz nem jött (de óránként benéz az illető az iWiW-jére). Az mit jelent?
Nem rég ismertem meg a lányt. Kölcsönös szimpátia megvolt. Ráadásul a válasz levele is jó kedélyű volt. Igazából nem tudom, miért nem felelt. Nem akart, vagy vár-nem tudom.
Ellenben óránként be-belép a közösségi oldalra.
Ilyenkor mi a teendő? Írjak rá, vagy várjam hátha ír?
(okostojásoknak: 8 éves kapcsolatból szálltam ki, nem tudom a mai elborultak, hol tanakodnak. Mertem húzni egy lapot és kiírtam. Kéretik normálisan felelni. köszönöm)
1.nek az a baja hogy jön ide a sok kis 12-17 éves és az értelmes kérdéseket szét offolják és oltják, de értelmes választ nem adnak.
Kérdezőnek: Lehet olyan levelet írtál amire nem nagyon lehet válaszolni. Inkább írjál rá hogy mizu van stb. bukni ezen nem fogsz. :)
Nem netes ismeretség. Közös tanfolyam volt. Szimpátia megvolt. Csak a számcsere maradt el (elosztották több felé a csapatot), így erre nem került sor.
Elég tartalmas levél volt és kedélyes hangvételű, szóval nem igazán értem, hogy miért NEM írt.
(az sem gond ha NEM a válasz a kérdésre,v agy nem akar semmit. csak mondaná meg, nem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!