Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondta azt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta azt a párom nekem mikor szeretkeztünk és enyhén volt csak ittas, hogy csábítsam el, hogy hódítsam meg?

Figyelt kérdés

Lehet mégjobban akar szeretni engem? Vagy azt akarja hogy

jobban mutassam ki? És ilyenkor mire vágyik, arra hogy szeretkezzünk, vagy csak arra hogy csini legyek? De lehet nem szeret eléggé még?

2010. nov. 9. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Nő vagyok, de dögöljek meg, ha megértem ezt a női logikát. Mert a pasid, állítása szerint enyhén ittas volt a szexnél, miért következik belőle ez a sok maszlag, amit leírtál?
2010. nov. 9. 18:55
 2/2 A kérdező kommentje:

ő volt ittas, de nem részeg, csak jobb volt a kedve, meg olyankor gyakrabban mondja hogy szeret.

És szeretkezés előtt álltunk, és mondta nekem fél év alatt előszőr, hogy hódítsam meg. Ez alatt mit érthetett hogy hódítsam meg? Hisz egyszer már megtettem. Azt akarja h kényeztessem az ágyban ilyenkor? vagy mivel vegyem le a lábáról? azt mondja találjam ki, rám bízza

de attól tartottam h ez valami teszt

vagy magának bizonyítja be hogy mennyire tudom elcsábítani, azaz mennyire tud belém szeretni?

Nem tudom értelmezni mindezt Újításra vágyik?

meg életében, meg kapcsinkban is leőszőr csinált olyat amit sose tett volna, pl anális szex, vagy az hogy masztizik, főleg előttem, és fél órán keresztül meg volt lepődve a csodától hogy mennyire élvezte a dolgot, mondta túlságosan is, hogy ez hihetetlen, meg hogy mennyire "állat" vagyok (jón értelemben) = bevállalós hogy olyat csináltam amit nem nézett ki belőlem

ezek szerint sikerült meglepnem?

2010. nov. 9. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!