Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Azvan, h dolgoztam ien forgatáson most hétfő kedden és nem mentem be suliba, meg ugyebár most volt őszi szünet, az uccsó tanítási napot ellógtam, minden tanár elvileg kivan akadva rám,
A fajtámat? Édesem, csak szeretnéd ismerni az én köreimet:) Szerintem semmi bajod nincsen, egyszerűen el akartál dicsekedni, hogy te forgattál. Szerinted irigy lesz itt bárki is? Pont senkit nem érdekel, merre jársz.
Érdekes módon rengeteg ember leérettségizik, lehet hogy nem a tanárokban van a hiba, hanem benned, kedves kérdező?
Amúgy meg ha ennyire szar hely ez az iskola, és nem ad tudást, áruld már el, minek jársz? Hagyd ott a francba,amúgy sem neked való az ilyen hely!!
Messziről jött ember azt mond amit akar. Nem hiszem el neked, hogy 5ös a helyesírásod, mert az ilyent leírni "ien"nek az bizony szarvas hiba nem szleng! És azt is furcsállom, hogy nem zavar a sok piros aláhúzás. Elég primitív lehetsz ahogy így olvasom a válaszaidat. Szerinted mindenki gyökér csak te vagy Ms. Tökéletes?
És kérdem én miért és hova tűnt el a tanárok iránti tisztelet? Én nem mertem volna soha úgy viselkedni egy tanárommal sem, mint ahogy most viselkednek bizonyos diákok. Pedig nem olyan rég volt az érettségim (5 éve)
1.,én nem viselkedek sehogy a tanáraimmal, ide írtam le a véleményemet
2. nem mondtam ,h nem tudnak le érettségizni a diákok,hanem ha figyeltél volna,akkor tudnád,hogy azt mondtam,nem adják meg az alapokat hozzá,bizony nagyon sok tanár van így.
3.szeretném ismerni a te köreidet?hmm...sztem nem..
4.elég buta lehetsz,ha azt hiszed,h elakartam dicsekedni, a legkevésbé sem.Ez mutatja azt,h semmit nem tudsz eről az egészről,ha figyelmesen végigolvastad volna a kérdést,rájöttél volna
és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!