Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Azvan, h dolgoztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Azvan, h dolgoztam ien forgatáson most hétfő kedden és nem mentem be suliba, meg ugyebár most volt őszi szünet, az uccsó tanítási napot ellógtam, minden tanár elvileg kivan akadva rám,

Figyelt kérdés
nem merek hnap bemenni suliba. Fogalma nincs micsináljak itt idegelem magam már bőgésig:SSS
2010. nov. 9. 15:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
tudják!! istenem... úgyvolt h őszi szünetben lesz a forgatás CSAK ezért vállaltam el, nem tehettem róla h eltolták,nem mondhattam már vissza. Nem kedves pedagógus, szerintem egy tanárnak egy 18. évét betöltött diákjának a privát életéhez nincs SEMMI köze. Az iskolának van, de a tanárnak nincs, ha az igazgatónő kérdezné, abszolút jogos... de egy tanár és még ki is van akadva érte és vágja a pofákat, ezt egy kicsit már megbocsássanak a tanárok soknak tartom..
2010. nov. 9. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nagy felnőtt ember vagy, hogy a tanáraidnak semmi közük nincsen ahhoz, hogy te miért nem jelentél meg az órájukon, akkor ne itt picsogj és sajnáltasd magad, hanem menj be szépen a suliba, és vállald amit csináltál. Ellógtál, és? Lesz pár igazolatlanod.Sírásig idegeled magad ezért?? Ilyenkor derül ki, hogy az aki elmúlt 18 még messze nem felnőtt....Irigylem a gondjaidat...( Megjegyzem: ugye nyelvtan óráról lógtál?! De ahogy látom nem csak most.)
2010. nov. 9. 17:25
 13/17 A kérdező kommentje:
nem lógtam, hanem dolgoztam, hajnaltól délutánig és azért picsogokk, nem azélrt mert nem merem felvállalni, hanem mert kivagyok akadva h mekkora pofájuk van a tanároknak, mit meg nem engednek maguknak... nem veszik észre h kicsit másvilág van, igen túlsok az egyszerű ember, ezek a tanárok mind mind konzervatív emberkék, és nem nem szoktam sokat lógni, egyáltalán, mégis engem vesznek mindig elő.A tanárok is tudják h az iskola semmilyen normális tudást nem ad nem készít fel az életre..jaa vagyis hoppá arra készít fel, hogy majd mint a tanárnak, késöbb a főnökünknek is be kell csicskulnunk ennyit érnek, tanítani a legtöbb nem is tud,senki nem figyel rájuk és ált. 40-végtelenig terjed a korhatáruk.Észre sem veszik,h senkit nem érdekelnek, sem a mondanivalójuk, és a legtöbb(tisztelet a kivételnek) az érettségire nembírja felkészíteni a diákjait.
2010. nov. 9. 17:41
 14/17 A kérdező kommentje:
ja és amúgy csak megjegyezném,h 5ös a helyesírásom, de tetszik tudni az ilyen oldalakon az emberek szlengben beszélnek és egybeírnak bizonyos szavakat. nem ismersz szal úgy ítélkezz én viszont ismerem a fajtádat...
2010. nov. 9. 17:55
 15/17 anonim ***** válasza:

A fajtámat? Édesem, csak szeretnéd ismerni az én köreimet:) Szerintem semmi bajod nincsen, egyszerűen el akartál dicsekedni, hogy te forgattál. Szerinted irigy lesz itt bárki is? Pont senkit nem érdekel, merre jársz.

Érdekes módon rengeteg ember leérettségizik, lehet hogy nem a tanárokban van a hiba, hanem benned, kedves kérdező?

Amúgy meg ha ennyire szar hely ez az iskola, és nem ad tudást, áruld már el, minek jársz? Hagyd ott a francba,amúgy sem neked való az ilyen hely!!

2010. nov. 9. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Messziről jött ember azt mond amit akar. Nem hiszem el neked, hogy 5ös a helyesírásod, mert az ilyent leírni "ien"nek az bizony szarvas hiba nem szleng! És azt is furcsállom, hogy nem zavar a sok piros aláhúzás. Elég primitív lehetsz ahogy így olvasom a válaszaidat. Szerinted mindenki gyökér csak te vagy Ms. Tökéletes?

És kérdem én miért és hova tűnt el a tanárok iránti tisztelet? Én nem mertem volna soha úgy viselkedni egy tanárommal sem, mint ahogy most viselkednek bizonyos diákok. Pedig nem olyan rég volt az érettségim (5 éve)

2010. nov. 9. 18:29
 17/17 A kérdező kommentje:

1.,én nem viselkedek sehogy a tanáraimmal, ide írtam le a véleményemet

2. nem mondtam ,h nem tudnak le érettségizni a diákok,hanem ha figyeltél volna,akkor tudnád,hogy azt mondtam,nem adják meg az alapokat hozzá,bizony nagyon sok tanár van így.

3.szeretném ismerni a te köreidet?hmm...sztem nem..

4.elég buta lehetsz,ha azt hiszed,h elakartam dicsekedni, a legkevésbé sem.Ez mutatja azt,h semmit nem tudsz eről az egészről,ha figyelmesen végigolvastad volna a kérdést,rájöttél volna

és ennyi

2010. nov. 9. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!