Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, miért nem tudtok dönteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért nem tudtok dönteni?

Figyelt kérdés

28/F

Egy lánnyal szerelmet vallottunk egymásnak több hónapja, de végül nem jöttünk össze a közös munkahely miatt, az ő kérésére. Idáig sokszor veszekedtünk ez miatt, de valahogy mindig újra fellángol ez az egész, hogy elindulhatna köztünk valami. Közben már összejött egy másik férfival, akivel elmondása alapján nem teljesen boldog.

Folyamatosan, néha kisebb megszakításokkal keres, flörtöl, és itt meg is áll a dolog.

Miért nem tud már végre dönteni, hogy a jelenlegi párjával szeretne lenni, vagy velem?

ma 11:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen nővel nem kezdenék. Egyikőtöket sem tisztel, se téged, se a frissen összeszedett barátját, csak magára gondol. N
ma 12:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Azért nem lépek én, mert szerelmes vagyok belé. Szeretném, ha boldog lenne, mert most látszólag nem az. De ahhoz, hogy ez változzon, neki kéne lépnie, ehhez meg nem tudom, hogy mit kéne tennem.
ma 12:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Ő téged nem szeret fogd fel. Kihasznál téged és a pasiját is. Ha lenne önbecsülésed elzavarnád örökre, vagy borítanál a pasinak micsoda riherongy barátnője van.
ma 12:54
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
10. Mert ALAP, hogy "Házinyúlra nem...". Mert kellemetlen szakítás után látni a másikat. Meg sok cég nem engedi. És a Gyakoris hazudozókkal ellentétben, a valódi világban, nem 4 diplomásak az emberek, és kilépés után nem találnak új melót 2 óra alatt, de... a villanyszámla meg csak jön, meg kéne zabálni is.
ma 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

14

Nem rohadtul nem vol kellemetlen látni a másikat a munkahelyen. Vannak debilek tény akik szakítás után csak azért is keresztbe tesznek a másiknak. Egyébként meg kérdező nem kell tenned semmit. Ha olyan nagyon szerelmes lett volna beléd akkor nem jön össze másik pasival. Az meg hogy nem boldog....úgy sem fogja neked bevallani az igazat hogy mi a helyzet. Aki csak dugni akar az simán előadja hogy otthon milyen szar a házassága/kapcsolata. De hát még biztosan kis fiatalka vagy majd idővel rájössz.

ma 14:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő döntött!

Szivat mindkettőtöket.

Kérdés, ti ezt hagyjátok e?

ma 14:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert gyerekes és unatkozik. Egyikőtök se kell neki, az biztos.
ma 16:40
 18/18 anonim ***** válasza:
59%
Én nem értem a fő kérdésedet. Mi közünk nekünk nőknek ahhoz, hogy ez a nő nem téged választott? Egyébként ő már döntött.
ma 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!