Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kijárja a sulit vagy gimis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kijárja a sulit vagy gimis lesz a barátnőm jobb lesz amúgy a helyzet ?

Figyelt kérdés

19 éves én 32..szeretem amúgy ő is engem. A szülei nem igazán foglalkoznak vele elég rossz családi háttere van, és éppen ezért többet van velem a kelleténél (ez is picit zavar) a másik hogy nyilvánvalóan nincs keresete, amiért egyáltalán nem őt hibáztatom, mert ennyi idősen én sem dolgoztam..nem mondom neki de nekem ez már elég nagy teher, úgy hogy amúgy elég nagy igényei vannak..egyáltalán nem sajnálom tőle azt amit megtudok adni neki csak azért mert tényleg viszonozza a szeretetével.

De én egyedül tartok fel egy konkrét házat, kocsit meg így rá is költenem kell ugye néha nyilván..stb

Elképesztően túl sokat kell gondolkodnom erről a kapcsolatról , és sokszor úgy van hogy azt is én i csinálom amire egyébként a szüleinek kéne “egyengetni”

A szülei engem nem szeretnek mert hogy csak biztos a dugás miatt tartom ezt a lányt, és már nem egyszer az apjával is beszéltem, hogy ez nem így van..de veszekedés a vége mindig.

És a lány is hozzám húz mindig és éppen ezért már k..ott nagy teher lett az egész.

A másik (de egyébként ez már kb mindennapos) hogy drog problémái is vannak..ez sem zavar ebből sem szokott baj lenne mert nekem is 😆 de amúgy én már kezdek ebbe is bele fáradni..sokszor van ebből is veszekedés

Most 3 napja nem beszélek vele, azt hazudtam hogy külföldre megyek xy dologért..pedig kb csak azon gondolkodok mi is legyen.

Ha szakítanék vele amúgy nagyon megviselne a dolog..mert ilyen fullos kis csajt meg aki egyáltalán szeret nem igazán találnék..meg tényleg jól el vagyunk.

De ez hogy 32 évesen ilyen cukros bácsinak működők néha amúgy k..ott kellemetlen.

Ha valami kisebb jövedelme lenne ha ki járja a gimit már nem lenne akkora gond..de nem csak a pénz.

Úgy érzem hogy nem tudom mit is akarok vele vagy mit tudok kezdeni.

Arra is gondolok hogy ilyenkor szoktak meg vadulni ezek a lányok, aztán gondol egyet elmegy valakivel aki egy picit többet tud nyújtani valamiben és akkor full mínuszba jövök ki. Nem úgy látom mintha meg akarna csalni sőt..de ez is simán benne van a pakliban.

Ez előtt egy 28 éves volt..ma annyiban volt az jobb hogy volt munkahelye, de velem amúgy több problémám volt mint ezzel (hogy arra is választ adjak hogy miért nem a saját korosztályomban keresek)

Ha meg nincs is..tehát nekem sok barátom van sok lehetőségem de egyébként teljesen egyedül maradnék ha szakítok vele..mit tennétek ?

ma 05:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10 jól látod amúgy..ez is sokszor jár amúgy a fejemben
ma 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!