Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lehetőségeink vannak még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségeink vannak még?

Figyelt kérdés

Szeretnék több szempontot összeszedni a témában, mert úgy érzem megrekedtem, és nem látok teljesen reálisan.

A párom és én 2 éve vagyunk kapcsolatban. Én egyedül lakok, ő otthon a mamájával és szüleivel 60 kmre.

Leginkább hétvégén tudunk találkozni, vagy nálam vagy náluk.

A programjaink mostanság annnyiban merülnek ki, hogy sorozatot nézünk. Szoktunk jókat beszélgetni is, de többnyire este ér ide szombaton és akkor már fáradt mást csinálni. Nekem néha jól esne egy mozi/színház, romantikus vacsi, egy kis kirándulás stb.

Fel szoktam hozni, de ő ezeket utálja és csak hamar túl akar rajtuk esni.

Mikor megkérdezem mit csinálna szívesen, azt mondja ő jól elvan itthon így, esetleg elmegyünk enni egy bevásárlóközpontba.

Egyébként a munkabeosztása teljesen rugalmas, laptopokat, pcket javít alvállalkozóként.

Mégis 7 napból 7et dolgozna ha nem lennék. Most hogy járunk így csak 5,5-et vagy csak 6-ot. Sokszor egy nap jut rám a hétből csak.

Néha itt alszik hétköznap is, de csak ha kell alkatrészért mennie másnap reggel a szervíz-központba.

Beszélgettünk a közös jövőről, vagyis én feszegettem a dolgot mert én most leszek 30, ő pedig 5el idősebb nálam.

Ő örökölt egy rokontól egy lakást tavaly, felújítani idén fogja. Mindig úgy hivatkozik rá, hogy az Ő lakása. Tudom hogy igaz, de szóba se jöhet, hogy együtt újítsuk fel.

Ha azt mondom, hogy jó lenne építeni a kapcsolatunkat, mert így ez gyengusz, meg hogy csináljunk programokat, akkor én vagyok aki szekálja ezzel..

De azt mondja, hogy szeret és velem akar lenni, és senki se volt még ilyen jó hozzá. Nem akar elveszteni.

Tényleg nagyon jókat beszélgetünk, és jó a szexuális életünk is. Meg tudjuk nevettetni a másikat és mindig elfogadott olyannak, amilyen vagyok.

Mégis nagyon gyötrődöm, mert magányos vagyok. Ezt is mondtam neki de csak annyit mondott hogy sajnálja a dolgot.

Ha velem tervezi a jövőt, akkor miért ilyen a kapcsolatunk?

Vagy vannak ilyen férfiak, akik valójában így 100%ban boldogok, és tényleg kielégítőnek érzik ezt a féle kapcsolatot?

Sok cikket olvastam, könyveket önismeret céljából, terápiára is járok, mégsem fejtettem meg.

Elfogytak az ötleteim, de nem akarom őt szekálni tovább.

Mit tehetnék még azért, hogy tudjam, hogy az időmet vesztegetem-e?

Vagy csak még korai az összeköltözés meg az ilyenek?

Biztosan rosszul közelítem én is meg, de már annyira bele vagyok zavarodva, nem látom tisztán a helyzetet.

Köszönöm a tippeket!

tegnap 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem párkapcsolat hanem szexkapcsolat. Előveszi amikor akarja amire akarja és aztán visszateszi a sarokba.

tegnap 21:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ha félreérthető volt, de én nem kértem a randik finanszírozását. A munkám stabil és jól fizet, a lakásfelújításra is van megtakarításom, magam is saját otthonra gyűjtök. Mindent felezek szívesen, nem elvárás minden csak tőle..

De a többit megértem amit írtok. Csak akkor miért mondja, hogy szeret meg nem akarja, hogy vége legyen?

Olyan sokszor mondja, hogy mennyire aranyos vagyok meg kedves és jó velem lennie. Nehezemre esik elhinni, hogy csak azért mondja, hogy kelepcében tartson a szex és a kényelem miatt :(

tegnap 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Pedig azért csinálja. Persze van benne az is, hogy nem lenne nő aki leállna vele beszélgetni és jobb vagy mint a semmi. Ha legalább tisztelne akkor nem hazudna az arcodba.
tegnap 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondani kuuuuuurva könnyű. Semmit se kell tenni, csak kinyitni a száját, ami minimális erőfeszítésbe kerül. Ennyit még ő is bevállal, mert ennyit megérsz neki, de többet már nem. Jól tudja, hogy még egy ilyen hülyét nem talál aki elviseli.
tegnap 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
12: nem feltétlen gondolom azt, hogy direkt, készakarva ver át- Inkább azt, hogy ő egy igénytelen fazon, akinek elég a fix p...i, néhány ölelgetés meg a sorozatbámulás, és nem akarja felfogni, hogy neked nem elég, és nem akar a kedvedben járni.
ma 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!