Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki lehet igaza?
Én lennék a hibás, vagy túl gondolom?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nehéz helyzetben vagyok.
A barátom nagyon nehéz eset, étel terén.
Nem igazán eszik meg semmit, így elég nehéz rá főznöm..
És folyton azt mondja, találjam ki mi legyen a kaja..
És sorolok fel neki amiket csinálnék, és nem jó neki.
És végül oda kötünk ki, hogy "akkor inkább nem eszik semmit", és inkább rám mérgelődik..
Én próbálkozom, de úgy érzem engem hibáztat, mert nem tud mit enni, mert neki semmi se jó.
Ne főz neki, csinálja meg maga. Mi vagy te szolga, vagy az anyja? Van két keze és ha nem tud főzni akkor rábaszott. :DDD
febr. 17. 21:11
12/15 anonim válasza:
Én se értem minek szakadsz meg, hogy egy ilyennek főzz.. Főzz magadnak, ő meg oldja meg szépen az étkezését, vagy haljon éhen. Nem kell ám mártírnak meg cselédnek állnod.
febr. 17. 21:13
13/15 anonim válasza:
Szerintem inkább szakíts és addig ne légy kapcsolatban senkivel még te ilyen csicska-komplexusban szenvedsz. Férjnél vagyok és olyan Isten nincs, hogy én évről évre főzzek, takarítsak magam a férjem meg henyél. De olyan férfival is vagyok együtt aki szeret és tud főzni és nagyon jól tudja, hogy vagy kölcsönös a házimunka vagy mehet. Ne hagyd magad kihasználni semmilyen férfinak. Ő nem fog megváltozni mert már tudja, hogy úgyis megcsinálod helyette. Mást kell keresned, de előbb magadon javíts szerintem.
febr. 17. 21:18
14/15 anonim válasza:
Ez a minden mondat után enterezős troll nem nő hanem valamelyik incikénk aki lejáratni akar minket ezekkel a jajdebutanő vagyok kérdésekkel. De ha mégsem akkor bocs, ezesetben a válasz: ebből problémát csinálni? Nem főzök és kész... 🤷 Nincs bennem semmiféle gondoskodási ösztön egy másik felnőtt ember felé, ne haljon már éhen nélkülem. Csakis a gyerekeim felé van meg ez, de soha nem izgatott hogy mit eszik a férjem. Nem azt akarja enni amit a gyerekeknek főztem? Megcsinálja magának. Vagy megveszi, vagy amit akar. Nem hal éhen ha nem teszem elé, ellentétben egy kisgyerekkel. Nem tudom mire jók ezek a kérdések amikben leírnak egy ilyen ostoba, alárendelődő lábtörlőt aki azon vinnyog hogy a 'zura nem eszi amit főz. Agyrém 🤦
febr. 17. 21:23
15/15 anonim válasza:
Nem főznék rá és kész. Ha nem eszi meg, akkor nem elég éhes.
Nem értem, hogy mit sresszelsz egy ilyen elkényeztetett Jánoska miatt.
Néha a férjemnek sincs kedve az adott kajához. Pl. én imádom a spenótot, ő nem szereti. Na most, ő miatta én nem fogom végleg kihúzni a listáról. Amikor azt főzök, akkor ő szépen neki áll és minden sértettség nélkül főz magának valami mást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!