Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem,hogy a párom akarjon engem meglepni, megajándékozni?

Figyelt kérdés

Még nem vagyunk együtt egészen 1 éve és még semmit nem kaptam ajándékba a páromtól.

Annyira vagyom rá,hogy meglepjen egy virággal vagy csokival vagy bármivel. Én nagyon sok figyelmességel halnozom el, csupa olyannal amit magának nem venne meg. Hasznos praktikus és cuki ajándekokkal készülök neki legtöbbször.

Ezzel talán kicsit celzok is rá neki,hogy nekem is jól esne.

Nem kívanok toronyorat láncostól de tényleg olyan jól esne.

Mit tehetnék? Mikor ezt szóvá tettem neki 1x azt mondta ő nem ilyen tipus.

30év után "ok lenne,, de már most?

Tippek,ötletek, magyarázatok?

tegnap 11:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
24%
Volt már a kérdésed. Nem unod még?!
tegnap 13:03
 22/26 anonim ***** válasza:
16%
Ne nyaggasd, fogadd el olyannak, amilyen. Vagy szakíts vele, jobb lesz neki nélküled.
tegnap 13:11
 23/26 anonim ***** válasza:

4

Jézusom! 🤣

Hany éves vagy! 2???

20nál nem lehetsz több az k*rvaisten!

Igen, a kolcsonossegrol IS szol, de ő nem csinálja! Mi a konkluzio? Nem szeret annyira, mint te őt!

Tanács: Szakits

tegnap 13:30
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ez tényleg cink, hogy Karácsonyra sem vett neked egy szelet Balatont amúgy. Az én férjem sem jön haza minden nap virággal meg ajcsikkal. De ma Valentin nap van. Én nem szoktam úgy ünnepelni. De reggel amikor felkeltem még itthon volt és odaadott egy zacskót amiben mindenféle Számos desszertek vannak. Tudja, hogy szeretem a Szamos desszertet, de mivel drága, nem igazán szoktam venni. Meglepett vele. Nagyon jól esett, hogy gondolt rám. Gondolom valami ilyesmire gondolsz. Mert én is inkább csak szülinapon, névnapon, Valentin napon, nő napon és karácsonykor szoktam valami apróságot kapni. De ez elég is nekem. Viszont sosem szóltam érte, mert ha magától nem jut az eszébe, akkor nem is kell inkább. Úgy tűnik, hogy a te párod szeretet nyelve nem az ajándékozás. Van ilyen. De az szerintem is gáz, hogy karácsonyra sem tudott venni valamit.🫤 Nekem is az a véleményem, hogy szakíts. Szét sóher, nem érzi, hogy költeni szeretne rád. Legjobb az, ha megválsz tőle.
tegnap 13:36
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem ordogtol valo, az az ordogtol valo, hogy ettol az erzeketlen tuskotol varod a segoteeget
tegnap 14:18
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

"kb.én ruházom és etetem" - Kérte?

Ajándékokat veszel neki - Kérte?

"megkérdezem mit szeretne enni, megcsinálom neki, kimosom a ruháit renben tartok mindent - Kérte? - "És erre a válasz annyi volt,hogy ezt ő nem kérte! És ha a szemére hányom ezeket akkor hagyjuk egymást."

Ezeken már érdemes elgondolkozni ...

tegnap 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!