Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok fiatal, 25 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiatal, 25 év körüli anyuka miért marad egyedül?

Figyelt kérdés

Bizonytalan kapcsolatban miért vállalnak ilyen fiatalon gyereket?

Mindig a férfit mondják hibásnak de a nő is hibás ugyan úgy.

ma 06:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

7. +1

Én olyat ismertem ahol már volt egy alsós gyerek, viszont az a kapcsolat már rég halott volt, majd csak azért szült mégegyszer hátha megmenti a kapcsolatukat. Hátha törődik majd ezután a családjával. Nem nehéz kitalálni mi lett a vége. A másik ilyen fiatalon lett gyerkőc, majd apuka másfele kacsintott, szétmentek, pár év múlva újra összejártak, majd miközben anyuka terhes lett a második gyerekkel, apuka megint csak lelépett egy nővel kb azonnal. Az ilyet nehéz megérteni, mert 1 pár éves gyerekkel, simán találhatott volna valakit, aki elfogadja így őket. Szóval szerintem szimplán csak nem jól gondolkoznak. Máshogy látják, mennek a saját fejük után.

ma 09:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Pont ugyanannyian élnek 10+ éves sz*r házasságban, gyerekekkel.

Egyszerűen azért van több egyedülálló szülő, mert már nem annyira divat mindenáron boldogtalanul élni. Nem úgy tervezi az ember, hogy megszül és egyedül marad. Persze jópár eset van, ahol ez sajnos egyértelmű.

Én is azért szültem 24 évesen mert úgy éreztem, hogy nagyon is van jövője annak, hogy boldog családunk legyen, pedig semmilyen rózsaszín ködben nem úszkáltam. Nem számítottam rá, hogy az exférj a baba születése után pár hêttel már nőzni fog. Egy évnyi küzdelem után pedig mindennek inkább véget vetettem.

ma 10:13
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Azért 25 év nem olyan fiatal gyerekszülésre. Szerintem sokkal jobb, mint 40 évesen kapkodni. Én is 25 vagyok és most próbálkozunk és szerintem teljesen itt az ideje. Mindkettőnknek van diplomája (nekem 2 is), dolgozunk stabil munkahelyen, házasok vagyunk. Az emberek úgy tesznek, mintha nem ez lenne az élet rendje.
ma 10:40
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

Mi az, hogy az elet rendje?🤣 azert, mert ez a szokvanyos par ezer vagy szaz eve, nem jelenti azt, hogy ez napjainkban is megallja a helyet :D

25 evesen meg nagyon fiatal vagy ehhez, de ti tudjatok :D

ma 10:50
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

14 kinek mi.

Én 22 évesen szültem (2 hét híján 23), érettségi után dolgoztam már és mellette tanultam. A kapcsolatunk 5 éve tartott és jól megvoltunk, aztán az anyja a közelbe költözött és jöttek a viták, 1 éves gyerekkel léptem is.

Mire 40 éves leszek, lányom 18. Szeretem a munkám, beszélek nyelvet és lett egy kis vállalkozásom is.

Nyaralni is járunk, hobbim is van, barátaim, szóval nem állt meg az élet (én nagyon is átgondoltam a dolgokat arra is felkészüve, ha egyedül kell nevelnem boldogulok e).

Párom is lett, akivel nagyon jól megvoltunk 7 évig és lányomat is magyon szerette (ő meghalt 36 évesen). Nem volt gyereke és tudta, hogy én nem is akarok többet.

30-asok is bőven valónak. Sztm ez nem feltétlen a koron mullik.

N 33

ma 11:10
 16/18 anonim ***** válasza:

nagyon*

válnak*

ma 11:11
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
25-30 éves pasinak gyereket csinálni szerintem amatőr hiba. Semmi közük ilyenkor az ehhez tartozó felelősséghez. A nőknél amúgy teljesen ideális lenne ebben a korban, de be kell vallanni hogy tök más időket élünk hogy ezt úgy le lehessen hozni hogy egybe maradjon a család, szinte lehetetlen. Nem véletlenül tolódik ki a gyerekvállalás.
ma 12:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven vannak normális férfiak, akik tudják mit akarnak és dolgoznak érte. Férjem 31 éves és szerintem abszolút készen áll az apaságra. Ugynanígy érzem én is 25 évesen. Ha gáz lenne, vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy egyedül is felneveljem. De szerintem látszik egy férfin, ha tényleg készen áll. Csak meg kell nézni, hogyan viselkedik a környezetében lévő gyerekekkel.
ma 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!