Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nő hogyan kezelheti azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogyan kezelheti azt a helyzetet, ha a párja oda kommentel az instagramon egy kb. 20 éves fehérneműs csajszi fotója alá, hogy "best girl"?

Figyelt kérdés
ma 17:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%
senkinek nem kell ilyen gyökért eltűrnie
ma 18:50
 22/28 anonim ***** válasza:
87%
19: van különbség aközött, amikor vki elismeri, hogy egy nő szép, meg aközött, hogy nyilvánosan, képpel-névvel ott nyáladzik alatta. Meg azért, na, mindenkinek más az ízlése, és jobb esetben nem olyannal van, aki nem tetszik neki. Mondjuk az a nő is hülye, aki napi szinten mutogat képeket csajokról a pasijának, hogy "na de ennél is szebb vagyok?". Ha meg nem kérdezem, pláne ne kommentelgessen olyat, hogy ő a legjobb... meg alapvetően ha nem én vagyok neki akkor a legjobb, akkor ne pazarolja az időmet. Nekem is a párom a legvonzóbb jelenleg, pedig ha a közízlést nézzük, akkor nem egy Jason Momoa / Alexander Skarsgard.
ma 18:55
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy kirakod. Tanulj az én esetemből. Volt egy pasim aki nyugodtan nézegette előttem, melllettem a nőket bárhol voltunk együtt és természetesen bejelölt egy csomót, kúrólikeolta. Először azt gondoltam, hogy nincs abban semmi elvégre nem vakságot fogadott hanem hűséget, de amikor már írt hozzászólásokat is már kezdtem rosszul érezni magam. Megkértem szépen, hogy többé ne, meg is ígérte, hogy nem fogja, de aztán megcsalt és elhagyott a másik lány miatt.

A tanulság az egyértelműen az egészből hogyha tényleg kíván, szerelmes beléd, vagy legalábbis szeret és megbecsül akkor nem bámulja a többi nőt előtted, hátad mögött, nem ír "thirsty" üzeneteket és végképp nem csal meg, szakít veled. Ne légy olyan buta és naiv mint én voltam hanem okos. Nem érdemel meg téged egyáltalán, akad tőle milliószor jobb pasi is!

ma 19:05
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
hogy kezedl? Tedd ösze két kezed hogy jól választottál, és véletlen se szakits vele!
ma 19:22
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Normális nő azonnal kiábrándul az ilyen suttyó, 12 éves szinten ragadt viselkedéstől.
ma 19:43
 26/28 anonim ***** válasza:
79%

Akik azt írták, maradj vele és tűrd el a viselkedését, mind szerencsétlen incel pasik, akiknek ez az egyetlen öröme, hogy ostobaságokat kommenteljenek a gyakorira meg gondolom egyéb helyekre is.

A párod az nem férfi, hanem egy tahó, max kisfiúk gondolják azt, hogy a viselkedése rendben van.

Az meg a te dolgod, hogy szakítasz-e vagy sem, de hidd el, vannak normális férfiak is... természetesen nem azok, akik ide írogatnak.

ma 19:49
 27/28 anonim ***** válasza:
74%

19

Úgy tűnik, nem sikerült megértened a lényeget.

Nyugodtan elhiheted, hogy minden nő tudna képet linkelni olyan férfiakról, akik jobban néznek ki, mint a párjuk. Lehetnek jóképűbbek, izmosabbak, sportosabbak, szexuálisan vonzóbbak, stb.

De ez nem változtat semmit azon, hogy azért vagyok a párommal, mert szeretem és tisztelem, és eszembe nem jutna nyálcsorgató kommenteket írnogatni más férfiak fotói alá közösségi oldalakon.

És nem lennék olyan férfival, akinek ez akár így, akár fordítva belefér.

ma 20:07
 28/28 anonim ***** válasza:
77%
#27 teljesen értelmetlen egy gyakoris incellel vitatkozni. Talán te nem sokat jársz erre, de hidd el, ezek egy ötéves gyerek agyával rendelkeznek és még életükben nem voltak nővel. Rájuk kell mindent hagyni, igazuk van, megnyugszanak, kész.
ma 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!