Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt mondta, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta, hogy még nem élte ki magát mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom 25 éves, másfél éve vagyunk együtt, és a minap kibukott hogy ő még nem élte ki magát, bulizni akar és lehet hogy csajozni is (amit nem teljesen ertek mert volt több nővel is előttem és nem ez az első kapcsolata). Neki hiányzik a kapcsolatból az újdonság érzése stb . Én mondtam neki hogy akkor menjen én nem tartom vissza. Azt mondta szeret és nem akar elhagyni. Nem tudom mit lehetne kezdeni ezzel, talán az újdonság érzésen lehetne valtoztatni (új frizura stb) de hat az is csak ideig oraig tart.

ma 11:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nagyon valószínű, hogy ennek a fiúnak nem te vagy élete szerelme. Közös hitelbe, ingatlanvásárlásba, családalapításba ne vágjatok bele.

Egyébként bulizni, utazni, élményeket szerezni együtt is lehet.

ma 11:56
 12/18 anonim ***** válasza:

A #2-es teljesen jól megfogalmazta, ugyanezeket tudnám én is írni. Nem akar még megállapodni (se nálad, se másnál valószínűleg), még ki akarja élni magát, ezek szerint ezt így vagy úgy, de le is kommunikálta neked, szóval igazából nincs nagy kérdés ebben.

Én is csak azt tudom ismételni, mint ahogy #2-es írta: dönthetsz, hogy bevállalsz nyitott kapcsolatot, ha úgy érzed, hogy ér annyit ő úgy általában, meg hogy neked konkrétan ér e ő annyit, vagy elengeded.

Valószínűleg ez viszont neked nem pálya, hiszen akkor nem is tetted volna fel ide a kérdést (és ez teljesen érhető, ha Te nem erre vágysz). Akkor egy megoldás van: elfogadni és elengedni, mert nem akar még a jelek szerint megállapotdni, lehorgonyozni.

#11-es is leírt még egy lényeget, közös életbe, hitelbe, egyebekbe MÉG ne vágj bele vele egyelőre...

ma 12:01
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha komolyan gondolta, akkor ez ennyi.

Ha nem annyira gondolta komolyan, az a jobbik eset. Ez esetben először is: legközelebb jobban tenné, ha előbb gondolkozna és csak azután szólalna meg, de sajnos néha mindenkivel megesik a fordítottja, főleg fiatalon.

A lényegre térve: bár valaki vígan elvan azzal, hogy élete párjával egy életen keresztül vaníliaszex minimális változatossággal, de sok ember nem ilyen, a szexuális izgalmat és vonzalmat nem kis részben az újdonság fűti. A kapcsolat elején a nagy semmi is fantasztikusan izgalmas, később általában tenni kell az élményekért (az, hogy ez mikor jön ez el és mit lehet tenni, nagyban függ az egyéni beállítottságtól és igényektől), különben megszokás és ellaposodás lesz belőle. Ettől még szeretheted nagyon-nagyon a másikat, csak épp elvész a szenvedély és fokozatosan egy nagyon szoros baráti vagy rokoni viszonyhoz válik hasonlóvá a kapcsolat.

Milyen most a szexuális életetek? Változatos, örömökben és élvezetekben gazdag? Vagy olyan szürke és rutin jelleggel unalmas, mint egy gyereknevelésbe-melóba-mindenbe belefásult ötvenes házaspárnak? Mit tesztek azért, hogy jó legyen a szexuális életetek? Na és a kapcsolatotok? Mit tesztek azért, hogy jó legyen együtt? Egy jó kapcsolat nem csak úgy megy magától (persze egy ideig megy magától, ahogy a kocsi is elgurul üresben egy ideig), hanem tenni kell érte. Te mennyire vagy hajlandó tenni érte, ő mennyire hajlandó tenni érte?

ma 12:18
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 én hajlandó lennék tenni ő már annyira nem mintha tőlem várná a megoldást
ma 13:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Kimondta amit szeretne! Szokj hozzá a gondolathoz, hogy ennek a kapcsolatnak vége.. jobb, hogy tudatta veled, mint sumákolni kezdjen.. legalább van gerince.. bármilyen rossz is ezt elfogadni, hidd el idővel jobb lesz.. kitartás!
ma 14:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Ó, hát segíts neki csomagolni. Nem kell megvárni, amíg ő tesz ki téged nagy kegyesen azzal, hogy "jobb lesz ez így", vagy megvárni, amíg megcsal. Összecsomagolnám a motyóját/motyómat, aztán mehet/megyek.
ma 15:42
 17/18 anonim ***** válasza:

A helyzet sajnos úgy áll, hogy nem vagy élete szerelme. Ha valakit szeretek akkor nem tudom megunni és 1,5 év után is keresem az alkalmat, tervezem a randevúkat, hogy együtt lehessünk. Azt tudom javasolni, hogy bármennyire is fáj engedd el.

Azon sem lepődnék meg ha megismert volna valakit, tekintve, hogy elmondásod szerint ragaszkodó típus. Lehet találkozott valakivel aki nagyon megtetszett neki, nem hinném, hogy volt köztük bármi is de lehet belőle érzelmeket váltott ki a másik lány.

ma 17:12
 18/18 anonim ***** válasza:

"ezért nem értem ezt a hirtelen pálfordulást hogy honnan jött"

Egyszerű, már megvan a következő kiszemelt. Jobb, ha ezt elengeded, nincs mihez ragaszkodnod. Kitartás!

ma 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!