Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozod fel hogy nem felel meg a párod (már) ?
Több éves kapcsolat esetén.
Nekem a barátnőm mindig ezzel jön mikor beszélünk kettőnkről és elmondanám hogy mi a gond
Ki nem felel meg kinek? Nekem inkább úgy jön le, hogy a kérdező elmondja, hogy min változtasson a barátnője, aki erre úgy reagál, hogy neki se felel már meg a kérdező.
De ez mind csak vagdalkozás, semmi más cél nincs, csak kinél jobban megbántani a másikat. Hiszen ha tényleg nem felel meg, akkor szakítasz. Amíg együtt maradtok, addig nagyon is megfeleltek egymásnak. Meg is érdemlitek egymást.
Jobbat akarsz? Akkor legyél te is jobb! Vagy ülj meg kényelmesen a langyos kakiban, de akkor maradj csendben! Pontosan azt kapod, amit érdemelsz!
#9 ne foglalkozz vele. Tipikus az az ember, aki szerint a férfi jolléte, csak a nő felelőssége és nem a sajátja. Nevetséges.
Amúgy ha leülnél vele megbeszélni, hogy egyszerűen már nem kívánkd és ha azt akarja, hogy együtt maradjatok, akkor fogyjon le? Hogy reagálna? Vagy volt már ilyen eset?
#12 a párkapcsolatban élők jóléte egymás felelőssége. Felőlem lehet férfi is az illető, nő is, ha valamit látok a másikban, amiről tudom, hogy később neki se és nekem se lesz jó, szólok neki, és mindent megteszek, hogy tudjon rajta változtatni.
Nem interneten, név nélkül szapulom szerencsétlent, és nem úgy beszélek róla, mint egy utolsó állatról. Azért ez is sokminden elárul az illetorol, ha ennyire nem képes tisztelni azt, akivel anno osszehazasodott. Legyen az férfi vagy nő, nagyon sokmindent elárul
A #3 pont azt csinálja, amit leírtál. Erre nekiesel, hogy nem a párja a hibás, amiért két helyen zabál minden nap, hanem ő, mert...
Itt a másik térfelén pattog ladba. Neki kéne uralkodnia a zabáláson.
Addig rendben van amit írtál, hogy ahol ennyire nincs már tisztelet, ott kár erőltetni, el kell válni a retekbe. Menjen haza anyuhoz lakni is, aztán halálba hízlalhatja magát.
És #3-nak valamiért mégis jó ez a hapsi. Lehet, hogy sok pénzt hoz a konyhára.
Úgy kell feldolgozni, hogy megkérdezed magadtól, hány évet akarsz még elpazarolni az életedből. Meddig akarsz boldogtalan lenni. Aztán lelépni, ennyi.
#14 mindenki egészsége a SAJÁT felelőssége. Lehet SEGÍTENI, de helyette megváltozni NEM!
Nem gyerekek, hanem felnőttek vagyunk már.
Nagyon durva a felfogásod, nem tudom, hogy egy párkapcsolatban te melyik szerepet töltöd be (gyerek vagy szülő), de mindkettő rossz, csak szólok...
A #14 és hozzá hasonló pár ember itt állandóan ilyen hülyeségekkel térítenek. Hogy egymásért vagytok felelősök, hogy a párkapcsolat a közös felelősség, hogy egymást kell segíteni. Hogy segíteni jell mindenféle szar viselkedésű embernek, hogy megtanulhasson élni. Tiszta álomvilág.
Nem fogja megérteni. Az a típus , aki miután megházasodott, elvesztette a saját személyiségét, már csak "mi vagyunk" és önállóan semmit nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!