Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mindig zacsifont készít. Hogyan szoktassam le róla?

Figyelt kérdés

A telefonom márkája Iphone. Amikor az ágyban egymás mellett fekszünk, ő elkobozza tőlem a telómat, oda rakja a zacsijához, (én ezt nem is szoktam észrevenni) majd amikor kellőképpen zacsi szaga lesz, rám dobja “ZACSIFON” jeligével.

Mondtam már neki, hogy nem szeretem ezt, de csak - csak csinálja.

tegnap 20:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
14%
Mert megérdemled. Csak ilyen bunkó, idióta pasikkal tudsz össze jönni?
tegnap 21:46
 13/29 A kérdező kommentje:
Meglepődnétek, ha rájönnétek, hogy ez tényleg igaz, de meggyőzni úgysem fogok tudni senkit. A pontjaimat elsősorban válaszokból nyerem, nem agyalok újabb kérdéseken, mint egyes unatkozó emberkék… Ha valami éppen aktuális, rákérdezek. Ezek szerint nem szabad. Ok. XD
tegnap 22:14
 14/29 anonim ***** válasza:
20%

#13 nyilván meglepődnénk, mert én is sokmindent eltűrök sajnos, de b+ biztosan beverném az arcát egy téglával, ha hasonlót csinálna.

Itt inkább te vagy a gyökér, hogy vele vagy.

tegnap 22:16
 15/29 anonim ***** válasza:
Bírom amikor a 11, kétségbeesetten egész nap a gyakorit fürkészi, és mivel alig talál olyat ahová ezt leírhatja, jobb híján ehhez a troll kérdéshez is ideböfögi a paranoiáját/rosszindulatúságát (valószínű mindkettő).
tegnap 22:49
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
#15 mondjuk a 11-es válasza pont tökéletesen ideillik, szebben nem is fogalmazhatna senki.
tegnap 22:54
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Igaz nyelvtanilag helytelen, mert nem a kérdésre válaszolt, de tartalmilag rendben van.
tegnap 22:54
 18/29 anonim ***** válasza:
A 11 az egy ilyen téveszme amit ír, miszerint a nők direkt bunkókkal jönnek össze. És mindenhová odaírják az ilyenek ezt ami pl a 11 vagy 14, általában sikertelen pasik és akkor mindenhová odaböfögik még a poén kérdésekhez is. Vagy az olyanhoz ahol épp nem is bunkó a pasi de nekik kényszeresen mindehová ezt kell írni. Vagy nők ezzel arcoskodnak hogy bezzeg ők a Gézát választották akihez igaz nem vonzódnak, de becsicskítható és minden mondatot úgy kezd hogy drágám, kérdezhetek valamit?
tegnap 23:42
 19/29 anonim ***** válasza:
Bocs a Gézáktól csak ez a név jutott most eszembe.
tegnap 23:44
 20/29 anonim ***** válasza:
Nos, ezegyszer igaza is van. Meg akkor is, amikor évekig megalázza valaki a párját, az meg mégis koslat a megalázó után. Sokszor a nyers igazság fáj, de elgondolkodtató tud lenni.
tegnap 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!