Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar, hogy túl sok parnere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy túl sok parnere volt előttem a páromnak. Hogy lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

Én a második komoly kapcsolata vagyok. Aközött, hogy szakított az exével és mi összejöttünk, két év volt, nagyon sok egyéjszakása volt. Több, mint 40, meg még időszakosan vagy 6 pasi, akivel összejárogatott.

Alapvetően nem is az a baj, hogy azt gondolom, hogy ettől kva lenne. Csak kellemetlen belegondolni, hogy mi van, ha megint változatosságot szeretne. Na meg az zavar, hogy nem említette. Konkrétan úgy tett eddig, mintha lett volna egy exe és ennyi, ez meg csak így spontán kiderült, mert egy régi barátnője a társaságomban elszólta magát egy baráti összejövetelen.

jan. 30. 21:43
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
49%

Légy a rib*nccal te nyugodtan ha nem zavar, hogy 46+ férfival dugott. Inkább leszek szűz lánnyal együtt akkor is ha lecserél idővel, vagy megcsal mint rib*nccal.

jan. 31. 15:30
 42/47 A kérdező kommentje:
Nem rib*nc a barátnőm...
jan. 31. 20:04
 43/47 anonim ***** válasza:
Egyebkent valoszinu azert nem említette, mert tudta, hogy tuti kiakadnal rajta:D meg ez a 40 szam fix egyaltalan, nem csak odamondta, mert nem tudja? Meg szereted egyebkent?
jan. 31. 20:20
 44/47 A kérdező kommentje:

#43 Azt mondta, hogy 40 biztos volt, talán valamivel több. Azt mondta, hogy nem számolgatta annyira, de két hetente be-be csúszott egy kaland. Ilyenek, hogy bulik, tinder, ismerős ismerőse...

Persze, hogy szeretem, nem múlik el ez egy beszélgetéstől. Csak szürreális belegondolni, hogy ilyeneket csinált, ráadásul ennyire... Egyszerűen nem ilyennek ismertem meg. Nekem kicsit meredek belegondolni, hogy most esténként hozzámbújik, teljesen romantikus a kapcsolatunk, imádnivaló, és akkor amikor szingli, ehhez képest egyik ágyból a másikba ugrál...

jan. 31. 20:43
 45/47 anonim ***** válasza:
53%

Nem rib*nc? Akkor mi a bajod?

"Csak kellemetlen belegondolni, hogy mi van, ha megint változatosságot szeretne."

Jaj ez a rész. Nos az azzal egyenértékű, hogy rendesen várod mikor lesz hűtlen hozzád, mikor fog elhagyni más férfi miatt.

"Na meg az zavar, hogy nem említette. Konkrétan úgy tett eddig, mintha lett volna egy exe és ennyi..."

Konkrétan belehazudott az arcodba és ha nem mondta volna el a barátnője akkor el se mondta volna kb. soha.

"Azt mondta, hogy nem számolgatta annyira, de két hetente be-be csúszott egy kaland. Ilyenek, hogy bulik, tinder, ismerős ismerőse..."

Becsúszott? Tehát leitta magát és aki szembejött azzal szexelt, de lehet egyszerre több férfi is vitte, főleg a 2-3 akivel folytatott szexkapcsolatokat. Természetesen a Tinderen keresztül is ismeretlen férfiakkal bújt ágyba és ne feledd az ismerősök és azoknak ismerősei is mind körbeadták egymásnak.

Arról se feledkezz meg, hogy azokkal az ismerősökkel te is találkozol és tudnának mesélni arról milyen tehetséges és készséges szexuálisan értve.

Egy papucs vagy akit úgy fog rángatni ahogyan csak akar, át fog vágni újra és újra és csak később fog kiderülni mint kiderült, hogy több mint 46 férfi passzolgatta át egymásnak mint a pingpong labdát.

Nyugodtan maradj vele, majd ő fog téged kitenni! :)))

jan. 31. 21:03
 46/47 anonim ***** válasza:
53%
Őszinte leszek veled, rendesen rámtört az öklendezés tőle. Ne haragudj, de nem lehet nőnek nevezni. Inkább kúrógépnek, vagy ürítőtartálynak. Szerintem azt se bánja, hogy foglaltak volt némelyik férfi, vagy házas. Társ és szexkereső oldalakon is annyi a hazug férfi és ha őt más nem érdekelte mint a hímvesszőjük kétlem, hogy kíváncsi volt arra, hogy tényleg szinglik voltak-e. Ebből adódóan aki hajlandó valóban idegenekkel is kefélni az ribi. Nincs rá jobb szó. Persze, hogy zavar. Még néhány hímribi férfiakat is zavarja amikor a nőnek akivel párkapcsolatban van, vagy kezdene nagyon sok szexpartnere volt. A nő mindig másabb mint a férfi. Haragszunk érte sokan a nők közül, néha engem is felidegesít, de tényleg különböző a két nem. Már csak abból elég kiindulni, hogy a nőnek van szűzhártyája és annak más funkciója nincs minthogy védje a vaginát. A te párod egyértelműen nem szűz és nem is lehet szépíteni a helyzetet amikor annyi idegennel összeszűrte a levet ittasan, WC-ben meg ki tudja merre. Nem fogsz soha túllépni azon, hogy csalódást okozott és nem fogsz tudni rá ugyanúgy nézni mint előtte különösen, hogy nem tőle tudtad meg. Nagyon gáz és egyben súlyos, hogy a saját barátnője mondta el neked. Nem hiszem, hogy eljárt a szája, nem bírta nézni, hogy milyen hazugságban éltél. Természetesen húzhatod az értékes időd mellette, de tönkre fogsz menni miatta és legvégül úgyis szakítás lesz a vége hiába szeretnéd, hogy veled maradjon...
jan. 31. 21:50
 47/47 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem ilyennek ismertem meg."

Pacsi, ha nem ismerjük valakinek a múltját, de beleszeretünk, akkor festünk róla egy ideált magunknak.

Aztán ahogy lassan kezdjük megismerni, elkezd lepattogzani a festék a festményünkről, de még szeretjük... Még...

"Nekem kicsit meredek belegondolni, hogy most esténként hozzámbújik, teljesen romantikus a kapcsolatunk, imádnivaló, és akkor amikor szingli, ehhez képest egyik ágyból a másikba ugrál..."

Minden nő számára van olyan férfi, akiért lemondana az összes többiről. Lehet, hogy neki te vagy az.

A többit magadban kell elrendezned. Ha nem megy, akkor szereted amíg szereted, aztán vége és kész, ő pedig újra beleveti magát az éjszakába.

febr. 1. 06:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!