Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar, hogy túl sok parnere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy túl sok parnere volt előttem a páromnak. Hogy lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

Én a második komoly kapcsolata vagyok. Aközött, hogy szakított az exével és mi összejöttünk, két év volt, nagyon sok egyéjszakása volt. Több, mint 40, meg még időszakosan vagy 6 pasi, akivel összejárogatott.

Alapvetően nem is az a baj, hogy azt gondolom, hogy ettől kva lenne. Csak kellemetlen belegondolni, hogy mi van, ha megint változatosságot szeretne. Na meg az zavar, hogy nem említette. Konkrétan úgy tett eddig, mintha lett volna egy exe és ennyi, ez meg csak így spontán kiderült, mert egy régi barátnője a társaságomban elszólta magát egy baráti összejövetelen.

jan. 30. 21:43
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
0%

Nyilvan el tudja donteni,mit akar csak beszeljetek meg vilagosan mindkettotok igenyet es felteteleit. Ha megerti mit mikor akarsz hogyan akarsz es milyen feltetelekkel,es o is el tudja mondani az o felteteleit biztosan lesz eredmeny. Ha celozgatsz ,nem erti. Vagy nem tudja h sok ertelmezes kozul h ertse. Elveszti a fonalat.

Nem mindenki latja at a dolgokat ,hiaba tanult ember ha az uzletkotes szerzodeskotes a szakterulete. Pl lakasbemutatas utan egyezkednek a feltetelekrol rogton vagy ha kesobb van akkor biztosan tudja h a mutatott lakas. Ha a mutatott lakas tetszett neki ,akkor nem lesz jo egy masik. A jo uzletkotes titka a vilagos erthetoseg. Ha jol ossze vannak foglalva a feltetelek,akkor lehet testreeszabni a ket fel igenyet. Erthetoen vilagosan. A jo szerzodes es betartasanak titka ha a frlek megertik a felteteleket valasztasi lehetosegeket hataridoket idotartamot. Hogy hatarozott idotartamu vagy hatarozatlan idotartamu . Beszelj vele ugy h megertse.

jan. 31. 01:48
 12/47 A kérdező kommentje:

#7 Több, mint másfél éve vele vagyok.

#8 Jó, hát nem egyszerre volt neki hat összejárós, hanem egyszerre max 2-3.

De ja, nekem ez a 40+ fene tudja mennyi partner böki a csőröm... Nagyon soknak hangzik. Mármint tök jó, hogy szeret szexelni, meg hogy nagyon sűrűn, de így belegondolva, hogy ezt szinglin hogy oldotta meg...

Viszont ugye amúgy szeretem, szóval nem szakítanék vele olyan könnyen.

jan. 31. 02:14
 13/47 anonim ***** válasza:
73%
Engem is taszítana ha egy pasas már előttem rengeteg pinába bele lógatta.De ilyen emberrel nem is maradok együtt.Pláne nem szeretem ha egyszer taszító az életmódja.
jan. 31. 04:06
 14/47 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ha jól megvagytok, ne foglalkozz ezzel. Más csajoknak is vannak kalandjaik, látom mit csinálnak általában pl a szórakozóhelyeken. A férfiak szintén szoktak kalandozni, ne ez határozza meg a kapcsolatotokat.
jan. 31. 04:45
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna nőként ha a férfinak ennyi alkalmija lett volna. Tuti dobnám.
jan. 31. 08:05
 16/47 anonim ***** válasza:
De nyugodtan gondolhatod azt 😂
jan. 31. 08:14
 17/47 anonim ***** válasza:
20%

Fúj bazßmeg ez kißaszott undorító...

2 év alatt 40 pasi, 40 farok járt benne és egyszerre TÖBBHÖZ is átjárt kurogatni. Gusztustalan azt a rohadt. Ismerek ilyen csajt akinek hirhedten sok partnere volt, de még neki sem 40, főleg nem úgy hogy egyszerre több lett volna. Ráadsul az a csaj mindig "kapcsolatban" volt, csak gyakran cserélgette a "kapcsolatokat".

Én hozzá nem érnék egy ilyen "nőhöz". Ez nem is nő hanem egy ürítőedény véglényeknek...

jan. 31. 08:43
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Hozd össze a 4-es válaszolóval, azonos primitív szinten lehetnek...
jan. 31. 09:32
 19/47 anonim ***** válasza:

"Konkrétan úgy tett eddig, mintha lett volna egy exe és ennyi, ez meg csak így spontán kiderült, mert egy régi barátnője a társaságomban elszólta magát egy baráti összejövetelen."

Valószínűleg az a lány fel akarta nyitni a szemed, hogy kivel jársz, mielőtt a hatalmas szerelemben esetleg megkérnéd a kezét...

jan. 31. 11:10
 20/47 anonim ***** válasza:
#18 jól látod engem nem zavarna, sőt valószínűleg pont hogy ezen a téren nagyon is jól megtalálnánk a közös hullámhosszt (totálisan megértem és elfogadnám a dolgot). Sőt speciel pont egy szűzike nővel nem illenénk össze.
jan. 31. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!