Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy egy kapcsolat haldoklik? Ezek már azok a jelek?
Kedvtelenség, hidegebb hangulat, a beszélgetés élőben és interneten sem olyan már
De a szerelem meg van
Én férfi vagyok, ő pedig nő
És nála vannak ezek a jelek, de azt mondja hogy szeret
Az intimitás megszűnése a legnagyobb jel mindenre. Amikor az exemmel kezdett megromlani a kapcsolatunk azt onnnét vettem sézre, hogy egyre kevésbé akarta a közelésgem. A vége felé már az is zavarta ha odahajoltam hozzá, vagy át akartam ölelni...
Én mindezt annak tudtam be (és ezzel hitegettem magam olyan szinten, hogy ténylegesen fel sem merült bennem semmi más lehetőség), hogy akkoriban nagyon stresszes időszaka volt és biztos csak emiatt viselkedik így.
Hát valójában köze sem volt a dolognak ehhez, egyszerűen képbe volt már egy másik fazon, csak biztosra akart menni, hogy elhidegül tőlem és még azt is elérje, hogy esetleg megutáljam örökre.
Mondanom sem kell megcsalás lett a vége utána pedig nekem két borzalmas év következett míg ő azóta is éli világát boldogan azzal a sráccal akivel megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!